Имам следния проблем: антената е счупена в средата.Явно предишния собственик се е мъчил да я прави и не се разпъва докрай но и не се прибира. Разглобих я и си мисля средното , да и оставя основата и да пробвам да я заменя с подобна от старите телевизори В.Търново или някой ВЕФ. Не хваща хубаво сигнал без нея . Ще се побългарява явно.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Антената за радиото на калника с какво да я сменя?
Свий
X
-
От: Антената за радиото на калника с какво да я сменя?
Първоначално публикуван от Светослав Стоянов Преглед на мнениеИмам следния проблем: антената е счупена в средата.Явно предишния собственик се е мъчил да я прави и не се разпъва докрай но и не се прибира. Разглобих я и си мисля средното , да и оставя основата и да пробвам да я заменя с подобна от старите телевизори В.Търново или някой ВЕФ. Не хваща хубаво сигнал без нея . Ще се побългарява явно.
Ако на джипка, дето вкарваш в гората, направо я махни и сложи вътрешна, от тия дето се лепят на предното стъкло. Всички друго пада в гората, рано или късно.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
-
Аз да ти кажа това си мислех за вътрешна и да я лепна зад огледалото.Че тая като е прибрана е по добре. Снощи я изкормих и я затапих ,сега ще сложа вътрешна.Терано2 2.7 тд 99к.с 1995г.,Мерцедес С200 - 1995г. Ню Битъл -лимитед 1.9 тди
0885544754 Светослав Стоянов
Коментар
-
От един стар телевизор СОНИ си паснаИзвадих старата и оставих само долната част със пластинките ,която е.Набих новата и си заспа.Даже топчето на новата антена е черно като колата и като я прибера си затапва. Като истинска стана просто.
Терано2 2.7 тд 99к.с 1995г.,Мерцедес С200 - 1995г. Ню Битъл -лимитед 1.9 тди
Коментар
-
Първоначално публикуван от Светослав Стоянов Преглед на мнениеИмам следния проблем: антената е счупена в средата.Явно предишния собственик се е мъчил да я прави и не се разпъва докрай но и не се прибира. Разглобих я и си мисля средното , да и оставя основата и да пробвам да я заменя с подобна от старите телевизори В.Търново или някой ВЕФ. Не хваща хубаво сигнал без нея . Ще се побългарява явно.
Коментар
-
На старата имаше пластмасово жило отдолу предполагам ,че е това .Ама беше прецакана ,стоеше застопорена на никъде.Сега аз съм електрониката дръпвам си я и си я прибирам. Иначе ще си е доста занимавка да я правя и както каза май трябва калника да го махам.Терано2 2.7 тд 99к.с 1995г.,Мерцедес С200 - 1995г. Ню Битъл -лимитед 1.9 тди
Коментар
-
Първоначално публикуван от Светослав Стоянов Преглед на мнениеНа старата имаше пластмасово жило отдолу предполагам ,че е това .Ама беше прецакана ,стоеше застопорена на никъде.Сега аз съм електрониката дръпвам си я и си я прибирам. Иначе ще си е доста занимавка да я правя и както каза май трябва калника да го махам.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар