Колеги имам кожен калъф за резервната гума. Има надпис Терано 2 върху него , който се е пообелил. Интересува ме следното : Махнах надписа с разредител и сега си имам черен кожен калъф. Искам да си направя реклама върху него и ме интересува надписите от фолио ли да ги направя и да ги залепя или да ми направят шаблони и със спрей да боядисам върху кожата. Или някакви други идеи за нещо трайно .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Направа на надпис върху калъфа на резервната гума.
Свий
X
-
От: Направа на надпис върху калъфа на резервната гума.
Първоначално публикуван от Светослав Стоянов Преглед на мнениеКолеги имам кожен калъф за резервната гума. Има надпис Терано 2 върху него , който се е пообелил. Интересува ме следното : Махнах надписа с разредител и сега си имам черен кожен калъф. Искам да си направя реклама върху него и ме интересува надписите от фолио ли да ги направя и да ги залепя или да ми направят шаблони и със спрей да боядисам върху кожата. Или някакви други идеи за нещо трайно .Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
-
Ситопечат.
Занимавам се с реклама, но въпреки това се чудя какво намират хората в надписите по колите си. Между другото успешно бях направил трибуквен надпис върху калъфа на видна наша съфорумничка със червен спрейСтоя си, докато калъфът изчезна
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Ще го сложат утре. Имам познат ,който се занимава с реклама. Предложи вариянт с винил или нещо такова. Ако не се получи ще е ситопечат. А за надписа не е заради друго а ще си сложа реклама на моята си дейност и затова.Терано2 2.7 тд 99к.с 1995г.,Мерцедес С200 - 1995г. Ню Битъл -лимитед 1.9 тди
0885544754 Светослав Стоянов
Коментар
-
Това, което също можеш да направиш е шаблон от самозалепващо фолио. След това мацаш със ситарско или солвентно мастило и си у джаза."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар