Обява

Свий
Няма добавени обяви.

NISSAN TERRANO 1995 god

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• NISSAN TERRANO 1995 god

Колеги имам възможност да взема Терано 95 година от приятел много запазено и поддържано с комплект зимни и летни гуми на по един сезон, перфектно работещ мотор здрава ходова част, климатик, цената е 5000 лв. въпроса ми е ЗАСЛУЖАВА ЛИ СИ?
    Благодаря!

От: NISSAN TERRANO 1995 god

Щом ти е харесало значи си заслужава!
    driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Колега аз имах колебания между Сузуки Витара и Терано 2. Взех Нисана , карам го вече 1-2 месеца и да ти кажа си мисля, че няма да сляза на ниско пак. Имам Ню Битъл и Пикасо , но това животно си минава през всички дупки и не се притеснявам изобщо. Което ти легне на сърце това вземаш.
      Терано2 2.7 тд 99к.с 1995г.,Мерцедес С200 - 1995г. Ню Битъл -лимитед 1.9 тди
      0885544754 Светослав Стоянов

Коментар

Притеснява ме по слабия мотор-100к.с. не знам как се държи на това купе какъв е разхода. Иначе мотора работи страхотно.

Коментар

Ами моя е 99к.с върви си супер поне за моите очаквания. Градско 10 преди 2 дни от Г.Оряховица до Габрово,Трявна и Дряновски манастир го засичах ми даде : 50 лева - 20.8 литра нафта с които минах 269.7 километра. Смятай ги среден разход ; 7.4/100 да уточня , че това е разход постигнат с трима човека в колата и скорост без да съм надвишавал 100 км.
          Последно редактирано от Светослав Стоянов; 23-05-11, 20:26.

Коментар

Първоначално публикуван от telepizza Преглед на мнение
            Притеснява ме по слабия мотор-100к.с. не знам как се държи на това купе какъв е разхода. Иначе мотора работи страхотно.
            Колега дизеловото терано 100кс е слабо всички на пътя са по бързи от теб,с по новия двигател е по добре.Аз имам бензинов Маверик 124кс и пак не е много а като се кача на 100 кс. Терано хем е къса база и ми идва да го бутам маааамаа му и мрътвец.Верно дава малък разход(ако го караш до 100 км и правиш колони зад себе си) ,ама и на тия със скутерите ще им пречиш на пътя. 100 коня са си 100 коня.Единствено от данъка ще си напред.
            PS Бензиновото на дълго при 120км скорост дава 12газ 16лв а смятай дали на нафта е по добре.

Коментар

Първоначално публикуван от nikifori Преглед на мнение
              Колега дизеловото терано 100кс е слабо всички на пътя са по бързи от теб,с по новия двигател е по добре.Аз имам бензинов Маверик 124кс и пак не е много а като се кача на 100 кс. Терано хем е къса база и ми идва да го бутам маааамаа му и мрътвец.Верно дава малък разход(ако го караш до 100 км и правиш колони зад себе си) ,ама и на тия със скутерите ще им пречиш на пътя. 100 коня са си 100 коня.Единствено от данъка ще си напред.
              PS Бензиновото на дълго при 120км скорост дава 12газ 16лв а смятай дали на нафта е по добре.
              Нисан Терано, не е състезателен автомобил. Щом японеца е решил да монтира двигател 100к.с., може да си сигурен че добре си е направили сметката. Мощността е достатъчна, стига да не гониш някое ферари по магистралата. Разхода при спокойно каране е доста приемлив спрямо други подобни автомобили. Горивната система е механична, това означава по-голяма надеждност, с ангренажни зъбчатки е, т.е. едва ли ще ти се наложи да ги сменяш.... и още доста положителни неща. Както каза колегата по-горе, ако ти е на сърце вземай го. Ако имаш още въпроси питай.... Успех.
              Издържах вчера, ще издържа и днес...

Коментар

колеги взех машината страхотно запазена и поддържана е

Коментар

Да ти е честита, със здраве да си я караш и много безаварийни километри.
                  Издържах вчера, ще издържа и днес...

Коментар

Супер давай снимки.

Коментар

Честито !!! С пожелание за много и без аварийни километри и дай боже с повече кал !
                      Боби - 0887771064
                      Който иска да свърши нещо намира начин , които не - намира причина.

Коментар

Първоначално публикуван от tomcat4o Преглед на мнение
                        Нисан Терано, не е състезателен автомобил. Щом японеца е решил да монтира двигател 100к.с., може да си сигурен че добре си е направили сметката.
                        Мда, а едни 10-ина години по-късно е сложил на същото двигател със 156 кончета, заводски. 1-цата има трилитров бензин, и той толкова. И се кара със 150.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X