Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Terrano II Въпросче?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Terrano II Въпросче?

Та значи харесал съм си терано 2 годината е 1994 само че до сега не съм карал офроад и много не съм наясно.някой може ли да сподели какво е важно да гледам преди да го зема в смисал как да пробвам мостовете и прочие ... джиепчето е бензиново с газ и е дълга база ако е от значение

Re: Terrano II Въпросче?

Колега бих те посъветвал да си отговориш на въпроса за какво реално ще го изпозваш това джипче.Ако ще го караш предимно по чукарите/където в същност и му е мястото/,окачването не му е много издръжливо за тази цел.Всичко отпред/то е на носачи/рухва в един момент и ремонтът е една сериозна инвестиция.Ако ще ходиш по кафетата и ще впечатляваш гаджетата е....перфектен,но пък за там хич не ти трябва 4х4... ....майтап бе.Разрови се във форума има много написано за 4х4 режимите,за това как се проверяват дали работят,за това какво друго трябва да гледаш и слушаш при работата на двигателя и трансмисията.Най добре не се осланяй само на себе си а потърси някой/може и колега от форума/,който да ти помогне при огледа.Успех.
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X