Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нисан Навара - заминал съединител на 140к км.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нисан Навара - заминал съединител на 140к км.

Здравейте,

Имам Навара D40 2006 174к.с. и от скоро започна да и буксува съединителя. Джипа е на 140к км и се питам нормален ли е пробега до смяната на съединителя.

От: Нисан Навара - заминал съединител на 140к км.

Според мен - да. Следват амове.

Коментар

В зависимост от стила на каране, може да си иде и по-рано, и по-късно, но не с много. Напълно нормален пробег според мен.

@Пенчо - колкото до амовете - 140000км живот е силно оптимистичен, да не кажа клонящ към научна фантастика, вариант, особено ако возилото се експлоатир по предназначение, и особено в България. Дори и "някак" да действат при тия километри, със сигурност много отдавна са извън всякакви норми.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        @Пенчо - колкото до амовете - 140000км живот е силно оптимистичен, да не кажа клонящ към научна фантастика, вариант, особено ако возилото се експлоатир по предназначение, и особено в България. Дори и "някак" да действат при тия километри, със сигурност много отдавна са извън всякакви норми.
        Това по инфо от братчеда. Той е с такова.
        Аз на Кията ги смених на 90, бяха на ръба на нормата според клатачката.

Коментар

Мани я клатачката. Показва общо взето повече дали са еднакви, отколкото дали са в норма. Ако ги сложат на истински диностенд за амове, разликата с нови ще е очеизвадна. Само дето тука май няма такъв.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Мани я клатачката. Показва общо взето повече дали са еднакви, отколкото дали са в норма. Ако ги сложат на истински диностенд за амове, разликата с нови ще е очеизвадна. Само дето тука май няма такъв.
            Е, за 5 лева - толкоз.

Коментар

В случай, че си първи собственик, остава аргумента "стил на каране".
              Във всички останали случаи, обаче, на първо място излиза въпроса::" това ли са реалните километри?".
              Иначе, няма нищо неестествено в това, да го смениш при споменатия пробег.
              Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
              ... turn on your A/С !

Коментар

Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнение
                В случай, че си първи собственик, остава аргумента "стил на каране".
                Във всички останали случаи, обаче, на първо място излиза въпроса::" това ли са реалните километри?".
                Иначе, няма нищо неестествено в това, да го смениш при споменатия пробег.
                Абсолютно съм съгласен.

Коментар

Аз съм втори собственик. Имам я от 90 000км, но първият собственик ми е познат и съм сигурен че не тормозена колата.
                  Скоро ще заминава за сервиза. Относно цената - казаха ми че ще струва 1200-1500лв. Нормална ли е цената? (в дилър на Нисан)

Коментар

Първоначално публикуван от skoda_fan Преглед на мнение
                    Аз съм втори собственик. Имам я от 90 000км, но първият собственик ми е познат и съм сигурен че не тормозена колата.
                    Скоро ще заминава за сервиза. Относно цената - казаха ми че ще струва 1200-1500лв. Нормална ли е цената? (в дилър на Нисан)
                    Не се занимавай с дилъри - дерат кожи. Търси Сакс или Лук. Потърси в нета D&N сервиз.

Коментар

Здравейте,

Имам Навара D40 2006 174к.с. и от скоро започна да и буксува съединителя. Джипа е на 140к км и се питам нормален ли е пробега до смяната на съединителя.
                      Напълно нормален е моя го смених на 135 К от които 4-5 ооо с платформа . Поръчах си го от тук:http://camskill.co.uk/products.php?p...3b0s3786p50344

Коментар

Както се казва : - "Не е луд, който изяжда баницата ... ".
                        Повечето коли в Родината струват толкова.
                        Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                        ... turn on your A/С !

Коментар

А, откъде мога да си купя нов съединител от България на горе-долу добра цена?

Коментар

А, откъде мога да си купя нов съединител от България на горе-долу добра цена?
                            Виж пост 10.
                            Иначе по ул. "Цар Симеон" на 20 места.
                            п.с. Напишете си в профила къде сте.

Коментар

Извинете ме, веднага ще си попълня профила. От Разград съм и затова питам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X