Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с тока на Тераното

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с тока на Тераното

Колеги тока не ми е приятел и затова неразбирам от него та проблема ми е че горят бушоните за халогените и за таблото като изгори този на таблото подгряващите свещи и те неработят мисля че има отечка мякаде и замасява някои кабел но горе доло къде точно е този кабел каде да го търся и нищо в купето не работи но пали,моля помогнете ако можете благодаря.

От: Проблем с тока на Тераното

1. Коя година, и с какъв двигател е тераното?
    2. Виждаш какво е вързано за тоя бушон, и тръгваш по жицата и по пътя на кабелите. Сервизни ръководства в интернет дал господ.

Неприятна история, защото читавите жичкаджии са кът, и на практика ако искаш да свършиш работата както трябва, трябва да си я свършиш сам.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Тераното е 95г.ТД мотор днес ходих при един майстор и остановихме че при включване на задна предавка бушона гори изключихме буксата където излиза от скоросната кутия и проблема се оправи но не напълно сега остава да разберем къде по това трасе е проблема.

Коментар

Най-вероятно имаш късо някъде по линията на светлината за заден ход.
        Вземи един мултицет и започвай да мериш.
        Почти сигурно ще излезе някъде около стопа.
        Успех.
        Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
        Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
        Opel Campo 3,1 TD '99
        Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

Когато вчера майстора изключи буксата на скоросната кутия и след като днес аз се мушнах под джипа установих че излизат 3 букси като едната я изключихме и мисля един датчик,и като се включи задна лампата за задна свети и всичко си работи освен светлините на таблото за включени фарове и индикацията на двойното,ако може да споделите точно за какво са тези три букси какво е свързано с тях.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X