Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Здравейте и Аз с Вас вече ....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Здравейте и Аз с Вас вече ....

Здравейте ,след като взех Сузуки Витара и бащата си я хареса за него , бях решил да търся друга.Обаче ми се спря окото на един Нисан и там остана. И сега съм с Нисан Терано 2 2.7 95г. дълга база. Надявам се по това,което чух досега да се окаже сполучлив избор. Днес ще я измия и ще сложа снимки. Искам да попитам: има един малък дисплей в средата на таблото, показва часа.Сверих го и след като отворя вратата се нулира и показва 1:00 , нещо аз ли не правя както трябва или се е прецакало нещо? И с какво масло и колко литра (става въпрос за двигателя) карате вашите? Благодарско за отговорите предварително.
    Терано2 2.7 тд 99к.с 1995г.,Мерцедес С200 - 1995г. Ню Битъл -лимитед 1.9 тди
    0885544754 Светослав Стоянов

От: Здравейте и Аз със Вас вече ....

Това с часовника не е наред нещо. Иначе поздрави за покупката и дано да е сполочлив
    Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080

Коментар

Пусни една търсачка с думите "масло" , "Терано 2" и ще се омажеш до ушите. Например http://offroad-bulgaria.com/showthre...786&pagenumber. Едва ли има по дискутирана тема, а като екстра ще ти остане информацията и за другите масла, освен двигателното.

Коментар

Първоначално публикуван от Светослав Стоянов Преглед на мнение
        Здравейте ,след като взех Сузуки Витара и бащата си я хареса за него , бях решил да търся друга.Обаче ми се спря окото на един Нисан и там остана. И сега съм с Нисан Терано 2 2.7 95г. дълга база. Надявам се по това,което чух досега да се окаже сполучлив избор. Днес ще я измия и ще сложа снимки. Искам да попитам: има един малък дисплей в средата на таблото, показва часа.Сверих го и след като отворя вратата се нулира и показва 1:00 , нещо аз ли не правя както трябва или се е прецакало нещо? И с какво масло и колко литра (става въпрос за двигателя) карате вашите? Благодарско за отговорите предварително.
        Честито за придобивката.За часовника и моя почва след като го загася от 1часа сигурно губи захранване.

Коментар

Честито!
          Да му се радвате!И почвай с въпросите.....но първо попрочети повечко!
          Да ви слуша "теранозавъра"
          driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Ето снимки на семейното возило.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0007.jpg
Прегледи:1
Размер:149.2 КБ
ID:5274028

Име:IMG_0005.jpg
Размер:171.3 КБ
ID:5274029

Име:IMG_0002.jpg
Размер:172.2 КБ
ID:5274030

Име:IMG_0009.jpg
Размер:187.8 КБ
ID:5274031

Коментар

От: Здравейте и Аз с Вас вече ....

На "механика" нещо не му харесва гумата...http://www.offroad-bulgaria.com/atta...2&d=1304255355 Със здараве да си го ползваш!
              Последно редактирано от emil5koff; 01-05-11, 17:23.

Коментар

Има ли някакви тънкости с използването на 4Х4 режима, чета ,че когато е на такъв и после се изклчюи трябвало 2 метра назад да се кара? Средния разход какъв е( говорим за нормално каране в града) ? Че всеки казва различно от 8 до 20 на 100.

Коментар

Два метра ....бреййй!Малко е сякаш

Намираш си стръмно и дълго баирче/ако може и кално/,включваш на 4X4 и газ !Като стигнеш средата спираш и маллллко назад,после се опитваш да тръгнеш пак напред и... в раздел "купувам" ръчни хъбове що е то!?!

Коментар

Има ли някакви тънкости с използването на 4Х4 режима, чета ,че когато е на такъв и после се изклчюи трябвало 2 метра назад да се кара? Средния разход какъв е( говорим за нормално каране в града) ? Че всеки казва различно от 8 до 20 на 100.
                    Не са те излъгали. То зависи от терана..... и от теб разбира се.
                    Милен Милков
                    Offroad-Русе

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                      Два метра ....бреййй!Малко е сякаш

Намираш си стръмно и дълго баирче/ако може и кално/,включваш на 4X4 и газ !Като стигнеш средата спираш и маллллко назад,после се опитваш да тръгнеш пак напред и... в раздел "купувам" ръчни хъбове що е то!?!
                      Абе въобще не е така .Аз още немога да ги счупя а се опитвам всячески (може би трябва вече да спра).Не се чуват като включват или при изключване.Ревизиране по честичко и грамотно използване му е майката.

Коментар

Честито Колега.
                        Много безаварийни километри.
                        Дълги години да радва теб и семейството ти.
                        Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
                        Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
                        Opel Campo 3,1 TD '99
                        Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

Мерси на всички за пожеланията. Пак да поразпитам : кога да превключвам, ако има някакви тънкости да споделите? И ако ви се намира някакъв булбар да си купя?

Коментар

Мерси на всички за пожеланията. Пак да поразпитам : кога да превключвам, ако има някакви тънкости да споделите? И ако ви се намира някакъв булбар да си купя?
                            Имам но беше на Патрола!С малко преправяне ще пасне!черен оригинален от Паджеро, ако те интересува ще кача снимки и цена!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X