Здравейте ,след като взех Сузуки Витара и бащата си я хареса за него , бях решил да търся друга.Обаче ми се спря окото на един Нисан и там остана. И сега съм с Нисан Терано 2 2.7 95г. дълга база. Надявам се по това,което чух досега да се окаже сполучлив избор. Днес ще я измия и ще сложа снимки. Искам да попитам: има един малък дисплей в средата на таблото, показва часа.Сверих го и след като отворя вратата се нулира и показва 1:00 , нещо аз ли не правя както трябва или се е прецакало нещо? И с какво масло и колко литра (става въпрос за двигателя) карате вашите? Благодарско за отговорите предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Здравейте и Аз с Вас вече ....
Свий
X
-
От: Здравейте и Аз със Вас вече ....
Пусни една търсачка с думите "масло" , "Терано 2" и ще се омажеш до ушите. Например http://offroad-bulgaria.com/showthre...786&pagenumber. Едва ли има по дискутирана тема, а като екстра ще ти остане информацията и за другите масла, освен двигателното.
Коментар
-
От: Здравейте и Аз със Вас вече ....
Първоначално публикуван от Светослав Стоянов Преглед на мнениеЗдравейте ,след като взех Сузуки Витара и бащата си я хареса за него , бях решил да търся друга.Обаче ми се спря окото на един Нисан и там остана. И сега съм с Нисан Терано 2 2.7 95г. дълга база. Надявам се по това,което чух досега да се окаже сполучлив избор. Днес ще я измия и ще сложа снимки. Искам да попитам: има един малък дисплей в средата на таблото, показва часа.Сверих го и след като отворя вратата се нулира и показва 1:00 , нещо аз ли не правя както трябва или се е прецакало нещо? И с какво масло и колко литра (става въпрос за двигателя) карате вашите? Благодарско за отговорите предварително.
Коментар
-
От: Здравейте и Аз с Вас вече ....
Има ли някакви тънкости с използването на 4Х4 режима, чета ,че когато е на такъв и после се изклчюи трябвало 2 метра назад да се кара? Средния разход какъв е( говорим за нормално каране в града) ? Че всеки казва различно от 8 до 20 на 100.Терано2 2.7 тд 99к.с 1995г.,Мерцедес С200 - 1995г. Ню Битъл -лимитед 1.9 тди
0885544754 Светослав Стоянов
Коментар
-
Два метра ....бреййй!Малко е сякаш
Намираш си стръмно и дълго баирче/ако може и кално/,включваш на 4X4 и газ !Като стигнеш средата спираш и маллллко назад,после се опитваш да тръгнеш пак напред и...в раздел "купувам" ръчни хъбове
що е то!?!
driving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
-
Първоначално публикуван от Светослав Стоянов Преглед на мнениеИма ли някакви тънкости с използването на 4Х4 режима, чета ,че когато е на такъв и после се изклчюи трябвало 2 метра назад да се кара? Средния разход какъв е( говорим за нормално каране в града) ? Че всеки казва различно от 8 до 20 на 100.Милен Милков
Offroad-Русе
Коментар
-
Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнениеДва метра ....бреййй!Малко е сякаш
Намираш си стръмно и дълго баирче/ако може и кално/,включваш на 4X4 и газ !Като стигнеш средата спираш и маллллко назад,после се опитваш да тръгнеш пак напред и...в раздел "купувам" ръчни хъбове
що е то!?!
Коментар
-
Честито Колега.
Много безаварийни километри.
Дълги години да радва теб и семейството ти.Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
Opel Campo 3,1 TD '99
Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"
Коментар
-
Мерси на всички за пожеланията. Пак да поразпитам : кога да превключвам, ако има някакви тънкости да споделите? И ако ви се намира някакъв булбар да си купя?Терано2 2.7 тд 99к.с 1995г.,Мерцедес С200 - 1995г. Ню Битъл -лимитед 1.9 тди
0885544754 Светослав Стоянов
Коментар
-
Първоначално публикуван от Светослав Стоянов Преглед на мнениеМерси на всички за пожеланията. Пак да поразпитам : кога да превключвам, ако има някакви тънкости да споделите? И ако ви се намира някакъв булбар да си купя?driving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар