Здравеите, от къде мога да купя нови хъбове за терано 1 2.7тд 90.г ръчни или автоматични?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
хъбове за терано 1
Свий
X
-
От: хъбове за терано 1
Първоначално публикуван от tsek Преглед на мнениеЗдравеите, от къде мога да купя нови хъбове за терано 1 2.7тд 90.г ръчни или автоматични?
Оригиналните, ръчни или автоматични, са безумно скъпи. Иначе автоматични се намират по моргите, но трябва от терано 1. От терано 2 не стават, колкото и да те убеждава джамбазина. Външно са еднакви, броя шлици също, но диаметъра на полуоските за терано 1 е по-голям.
Взимай ръчни и забрави. Китайски (копие на оригиналните), или AVM. Аз гласувам за китайските. С такива съм. AVM(преди това бях с такива) са достатъчно здрави, но ръждясват, дрънкат, и се пълнят с боклуци поради не добро уплътнение. Болтовете към главината им имат навика да се саморазвиват, макар че това горе-долу се лекува без много перипетии.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
-
ЗдрАВЕЙТЕ Колеги,аз имам Терано 1 с автоматични хъбове.
Предните колела спряха да въртят,в един сервиз за джипки ми казаха,че и 2=та хъба не работят и нямало как да се оправят.
Моля за инфо - поправими ли са автоматичните хъбове и кви пари са новите и втора ръка - ръчни хъбове (без AVM,прочетох че не са много качествени)
Коментар
-
Зависи какво им е. Свали, огледай, и сам прецени. Обикновено са трудн опоправими, ако е сдала някоя от силовите части, но има и случаи например на сщупена или уморена пружинка, да речем, или счупена пластинка, държаща нещо. Тогава ремонтопригодността зависи от въображението на ремонтиращия.
А може и просто да са пълни с боклук.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Много Благодаря за инфото колеги!Звънях във Вромос и се оказа,че имат каквото ми трябваше,при тва на приятна цена!Но,при повторния оглед на моите хъбове,се оказа,че били просто разместениГарантират ми,че сега работят,остава да ги изпробвам,дано всичко е ок.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар