Обява

Свий
Няма добавени обяви.

хъбове за терано 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• хъбове за терано 1

Здравеите, от къде мога да купя нови хъбове за терано 1 2.7тд 90.г ръчни или автоматични?
    Последно редактирано от Ясен; 02-04-11, 22:17.

От: хъбове за терано 1

Първоначално публикуван от tsek Преглед на мнение
    Здравеите, от къде мога да купя нови хъбове за терано 1 2.7тд 90.г ръчни или автоматични?
    Питай Явор (VROMOS) дали има налични.

Оригиналните, ръчни или автоматични, са безумно скъпи. Иначе автоматични се намират по моргите, но трябва от терано 1. От терано 2 не стават, колкото и да те убеждава джамбазина. Външно са еднакви, броя шлици също, но диаметъра на полуоските за терано 1 е по-голям.

Взимай ръчни и забрави. Китайски (копие на оригиналните), или AVM. Аз гласувам за китайските. С такива съм. AVM(преди това бях с такива) са достатъчно здрави, но ръждясват, дрънкат, и се пълнят с боклуци поради не добро уплътнение. Болтовете към главината им имат навика да се саморазвиват, макар че това горе-долу се лекува без много перипетии.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ако те интересуван автоматични втора ръка звънни
      088455338две
      "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
      Джамбазов 2010г..

Коментар

ЗдрАВЕЙТЕ Колеги,аз имам Терано 1 с автоматични хъбове.
        Предните колела спряха да въртят,в един сервиз за джипки ми казаха,че и 2=та хъба не работят и нямало как да се оправят.
        Моля за инфо - поправими ли са автоматичните хъбове и кви пари са новите и втора ръка - ръчни хъбове (без AVM,прочетох че не са много качествени)

Коментар

Звънни във вромос и ако имат налични си вземи китайски. AVM-а нямат проблеми със здравината. Проблема им е че дрънкат и се пълнят с боклуци, ама това ако се вреш в яката кал.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

За AVM инфо получих,точно от твоя коментар в тази тема Никой не каза,автоматичните дали са поправими,някой някога дали е поправял или няма смисъл и да си търся други ?

Коментар

Зависи какво им е. Свали, огледай, и сам прецени. Обикновено са трудн опоправими, ако е сдала някоя от силовите части, но има и случаи например на сщупена или уморена пружинка, да речем, или счупена пластинка, държаща нещо. Тогава ремонтопригодността зависи от въображението на ремонтиращия.

А може и просто да са пълни с боклук.

Коментар

Много Благодаря за инфото колеги!Звънях във Вромос и се оказа,че имат каквото ми трябваше,при тва на приятна цена!Но,при повторния оглед на моите хъбове,се оказа,че били просто разместени Гарантират ми,че сега работят,остава да ги изпробвам,дано всичко е ок.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X