Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тест драйв

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тест драйв

тест драйв автомобилите на нисан са в сливен днес и утре.преди малко минах оттам и се разбрах с боса утре да се кача да карам. голям съм мераклия на НАВАРА и нямам търпение да и се кача трябва да я изкарам от пътя задължително...я към Карандила..я към Даулите,ще решим. досега не съм карал пикап, дори изобщо не съм карал нисан,затова ще ми е доста интересно.. Така че утре с удоволствие ще разкажа как е минал драйва. Имам добри очаквания
    Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
    Mercedes w212 E350 4matic
    Ducati Monster 600
    O888795575

Re: Тест драйв

Има ли колеги от форума, които работят в нисан-софия и са били на този тест-драйв в Сливен ???
    Ducati Monster 600
    O888795575

Коментар

Абе незнам някой дали ще ми обърне внимание или само аз си пиша на себе си..
      Още един въпрос към по-компетентните и повече опит- Някакви лоши впечатления към Нисан Навара и какви са те ? Съществуват ли някакви серийни дефекти ... ???
      Благодаря на тези, който се отзоват на въпросите ми
      Ducati Monster 600
      O888795575

Коментар

кара се като всичко останало. определено ще се чувстваш по високо от колкото във витарата.

ако е с 2 врати, ще имаш много лека задница с твърд мост.

някои хора се оплакват от чупливи контроли за климатика и прочие.

най лошото на наваратa е че нямаш автоматик или 3.0 диzелка за избор. фабричните гуми са шега. не очаквай да ходиш някъде особено с тях.

Коментар

До: Тест драйв

колега, наварата е с 2.5 литров дизел и има опция за автоматични скорости, дори да ти кажа честно ръчните скорости са много рядко срещани и то предимно в изпълненията класик

задницата е лека и твърда дори и при дабъл каба (дългата кабина с 4 врати), а и липсата на ЕСП при КОМФОРТ е осезаема, оригиналните гуми са 255/65Р17

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X