Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преден удар в лявата половина на терано 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Преден удар в лявата половина на терано 2

Да разбирам ви но Тераното съм си го стягал да си го карам аз. много неща съм сменил по него и всичко съм поръчвал оригинално, даже и масления филтър ми е оригинален.Много ме натисна кризата и за това имам достатачно време да размислям, за сега се спирам на предложението на sparkybg- за ново шаси а и много от нещата по монтиране на калници и др.умея да си ги правя сам.Претеснява ме само купето без подемник как ще го сваля-гаража, мие много нисак и всичко трябва да се извършва на двора.Разпитах за калници, цената им е 120-150лв намерих и капак за 100лв. но проблем има със фара, та се замислям дали да не променя предницата със другите фарове (кръглите).Гледаха го опитни майстори шасито, и казаха ,че ако свалим двигатела ще може да се оправи нее много подало.

Коментар

За шасито и аз мисля,че може да се възстанови-подало е от носача напред.Маторя е добре да го извадите,осигурява се добър достъп за работа по коша.Правоъгалните фарове се оказаха много дефицитни-насадихме от Пасат-собственика не държеше много на визия-кара го предимно за риба и т.н.Пръскал го е със спрей отвън...
      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
        За шасито и аз мисля,че може да се възстанови-подало е от носача напред.Маторя е добре да го извадите,осигурява се добър достъп за работа по коша.Правоъгалните фарове се оказаха много дефицитни-насадихме от Пасат-собственика не държеше много на визия-кара го предимно за риба и т.н.Пръскал го е със спрей отвън...
        Да може и от НИСАН примиера-май по добре ще паснат но незнам каква ще буде цената по моргите

Коментар

Здравейте,по мое мнение не нужно да се демонтира ДВГ-то ,това пречупване е доста по-напред ....
          It's too bad that everyone who has a solution on everything is at home commenting on the internet.

Коментар

Първоначално публикуван от Niko_38 Преглед на мнение
            Да може и от НИСАН примиера-май по добре ще паснат но незнам каква ще буде цената по моргите
            Нови,не оргинални,за модел 90-95та,са по 62-3 лв.За информация,като питаш по моргите...
            Последно редактирано от taran; 10-04-11, 14:33.
            Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

много благодаря!

Коментар

Случайно научих, че някъде във Велинград имало много голяма морга с изобилие от части за джипове, ако някой от този край има телефони, нека да публикува, информацията е от под масата от една нашенска морга, те купували частите си от там. Иначе части за Терано в Перник действиетлно има, на една от моргите и в момента се търкалят 4-5роя, в т.ч. английски волан къса база и Терано 1 автоманик 3 литров бензин, специално се пъхнах да разгледам полуразпадналите се амортисьор с регулируема твърдост А цената за всяка част си е както я спазарите, само внимавайте, нашенци май са си доста скъпчии

Коментар

Първоначално публикуван от SSG_alfa Преглед на мнение
                  Случайно научих, че някъде във Велинград имало много голяма морга с изобилие от части за джипове, ако някой от този край има телефони, нека да публикува, информацията е от под масата от една нашенска морга, те купували частите си от там. Иначе части за Терано в Перник действиетлно има, на една от моргите и в момента се търкалят 4-5роя, в т.ч. английски волан къса база и Терано 1 автоманик 3 литров бензин, специално се пъхнах да разгледам полуразпадналите се амортисьор с регулируема твърдост А цената за всяка част си е както я спазарите, само внимавайте, нашенци май са си доста скъпчии
                  0887922245- но нее много голяма морга

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X