Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Преден удар в лявата половина на терано 2
Свий
X
-
От: Преден удар в лявата половина на терано 2
Мдам. Лоша работа. Все пак, ако поддалото е само от носача напред, може и да се изправи, ама като гледам какъв гнилоч е тръгнал, по-добре да търсиш ново шаси.
В Перник има перфектно, без точица ръжда. За 500 кинта, със все документите, все едно си си купил джипка (нали номера е на него и няма как иначе). От къса база е, пак след 2000г.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Цяла джипка е, ударена. Шасито е читаво. Не помня коша в какво състояние е, но може и да беше прав. Ама, ако решиш, ще демонтират всичко и ще си отнесеш само шасито. На мен ми каза цена 500 кинта. Външно по шасито, поне в редната част, нямаше грам ръжда. Все едно вчера е излязло от завода.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от taran Преглед на мнениеПърво е важно,да видиш дали са криви само ламарините по купето,или е подало и шасито.Купето се ремонтира,малко се оказа проблематично намирането на фарове за първата модификация на Терано 2.Ламарини има по моргите.Радиатори също.
Другото е да си направиш приблизителна сметка труд и части на какви пари ще дойдат-дали се заслужава.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Niko_38 Преглед на мнениеЗдравейте, taran.Това терано на снимките удара е бил от дясно до колкото се вижда на снимките а беше ли подало шасито?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеМного лесно можеш да провериш и сам. В сервизното ръководство има контролните размери в различни точки на шасито, както и допуските. Остава да хванеш рулетката и да премериш.
Коментар
-
Инсталирай си acrobat reader, и ще можеш. От тук: http://get.adobe.com/reader/Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Niko_38 Преглед на мнениеЗдравейте, taran.Това терано на снимките удара е бил от дясно до колкото се вижда на снимките а беше ли подало шасито?
Вчера като разчиствах из гаража изскочи лявата част на предната маска,част от горната гредичка на която се закопчава капака и рамката за закрепване на фара-ако ти върши работа мога да ти я подаря.Свалена е чрез разпробиване на точковите заварки.Само незнам дали е като за твоето Терано,че е от модел 94-та.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Лошо е това дето се вижда, ако не си изръсил много средства по тоя джип по-добре помисли да го шитнеш на части. Не го казвам от лоши чувства, а от патен личен опит. Първото Телено го взех за 4500, за жалост го смачках много бързо, след договора със собственика на морга, го оставих за продажба, 3000 му изкараха (това за мен) и като доплатих 1200лв., си взех нов и то доста по-читав. Само за прехвърляне на карантията в ново купе ми искаха 1000лв за работа, тъй че сам си правиш сметката
Само да допълня, че частите се разпродадоха за по-малко от 6месеца
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар