Здравейте, колеги. Стегнах си Тераното 2 2,4 бензин, смених съединител, водна помпа. маслото и една вечер синът ми, кола му взима предимството и да избегне удар в колата се удря отрпред. Тъйкато много се чудя какво да правя, реших да ви попитам и вас за мнение.Повредите за сега са - ляв фар мигачи,радиатор климатик, радиатор на охладителната система изглежда здрав но е изтекал антифриза значи и той си е отишал, предната маска със бронята.кормилната кутия е изкревена от стойката но мисля ,че е поправимо.Тераното го пребрахме със въже заради истеклия антифриз.Замислям се иза даване във някоя морга но неми се изка защото машинката сие супер.В сряда ще започна да свалям радиатори калници да видим дали няма да има и нещо друго.Благодаря ви!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Преден удар в лявата половина на терано 2
Свий
X
-
От: Преден удар в лявата половина на терано 2
Първо е важно,да видиш дали са криви само ламарините по купето,или е подало и шасито.Купето се ремонтира,малко се оказа проблематично намирането на фарове за първата модификация на Терано 2.Ламарини има по моргите.Радиатори също.
Другото е да си направиш приблизителна сметка труд и части на какви пари ще дойдат-дали се заслужава.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
-
Първоначално публикуван от Niko_38 Преглед на мнениеБЛАГОДАРЯ! А някой на ясно ли е предна маска, калник, преден капак и броня на каква цена са поморгитеОнзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Gichev Преглед на мнениеБях дал на брати ми колата миналата зима и той направи подобно нещо, но с по-леки щети така и така щях да я правя та реших и измайсторихме предната метална броняОнзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Първоначално публикуван от taran Преглед на мнениеВиж в Търговски партньори-Автоморга джипове.Прати едно запитване и виж колегата какви цени ще ти даде.Има и в мобилето на части.
Коментар
-
Първоначално публикуван от taran Преглед на мнениеДа,една добра силова броня ще реши проблема с броня+основа.Пък и джипката ще възмъжее.
Коментар
-
Само да спомена че от купето напред всичко е на болтове + полиуретаново лепило, до колкото помня. Целия кош може да се демонтира и да се сложи друг.
Но и аз ви предлагам да проверите за деформации по шасито, защото там оправията е трудна.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Бронята се състои от пластмасова обшивка монтирана върхе метална основа.Планките за монтаж са на основата.На много возила брните са съставени от два и повече елемента.Просто като пазаруваш части,гледай да си купиш броня комплект,а не само обшивка или основа.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар