Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да си проверим техническите и езиковите познания....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Да си проверим техническите и езиковите познания....

Здравейте!
    Разглеждах ръководството за ремонт на Терано и попаднах на това ;-))) / виж прикачения файл/
    Според мен са разменени фигурите и текстовете.... Освен това не ми стана ясно как се проверява луфта в горния шарнир, а микрометърът се закрепва на долния, а иглата му се разполага на долния болт или до него??? И обратно.... В немския текст картинките вече са оправени, но текстът е идентичен. За съжаление не можах да копирам немския текст... Май е допусната грешка?
    Прикачени файлове

От: Да си проверим техническите и езиковите познания....

Мда, изглежда са разменени, но са и точно толкова ненужни, най-малкото че никъде не се вижда стойката на индикатора. А аз дори не съм го видял - гледах само допустимите луфтове, и сам си измерих както ми беше удобно. А бога ми, поне за горния шарнир има къде-къде по-удобна установка. И за горния, и за долния няма никакво значение към коя част на шенкела е опрян върха на индикатора, да не говорим че може да е опрян на сътветния носач, а стойката да е закрепена към шенкела, че дори и към диска, взимайки съответните мерки да не се завърти диска.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X