Нисана е мистрал автоматик ,по равно върви, но като почне леко изкачване започва да пуши черно и да губи мощ.разхода на гориво е 12 на сто.изолиран ми е вакум клапана на газоразпределението защото е заседнал.Възможно ли е да е от него.Свалях и маркуча на смукателния колектор ,при 2000 оборота турбината не може да ми избута ръката,нормално ли е.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Липса на мощност на нисан терано 2 2.7 ТД
Свий
X
-
От: липса на мощност на нисан терано 2 2.7 ТД
Първоначално публикуван от rsv Преглед на мнениеПогледни и формалните горивен филтър и малкия филтър на горивната помпа, както и дали не е зацапан дебитомера дето седи след горивния филтър.
Коментар
-
Първоначално публикуван от tomik Преглед на мнениеНай вероятно си искал да кажеш, след въздушния филтър
Свали и маркуча от където турбото дърпа въздух - виж дали няма някакъв фрапиращ луфт на оста.
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеВърви малко, гори много, пуши черно...явно не му стига въздух. Насочи се към турбото, вакуумите на ЕГР.
Коментар
-
От: Липса на мощност на нисан терано 2 2.7 ТД
Първоначално публикуван от makdak Преглед на мнениеБлагодаря че се отзовахте,изчетох всичко написано от вас и ще започна да проверявам едно по едно.Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
Opel Campo 3,1 TD '99
Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"
Коментар
-
Първоначално публикуван от makdak Преглед на мнениеБлагодаря че се отзовахте,изчетох всичко написано от вас и ще започна да проверявам едно по едно.
Ако след тия интервенции няма промяна, и налягането на турбото е в норма, ще мъдрим друго, но и аз съм на мнение че не и стига въздух, или има някаква обърквация на центровката предверението. Щом пуши черно поне е сигурно че нафтата е достатъчно.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Колеги не знам дали на някой му се е случвало но няма да повярвате каква беше причината.
Разглобиха ми ЕГР а ,след това и турбината,всичко здраво майстора се хвана за главата.Накрая ,казва ще свалим въздушния филтър а той е на 3 месеца на 700 км.
Тераното полудя от мощност.Като го продупчи с отверката а той пука все едно че пукаш найлон.
Оказа се дефектен филтър.
А аз да се мъча три месеца.....ужас.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар