Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за предавателни числа на скоростна кутия на Патрол Y60 2.8 ТД

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за предавателни числа на скоростна кутия на Патрол Y60 2.8 ТД

Здравейте, интересува ме какви са предавателните числа на скоростната кутия на Y60 с 2.8 ТД двигател. Порових с търсачката, но не открих нищо, може би защото нямам опит. Та ако може някой да ми подскаже къде да ги открия или направо тях да подскаже. Предварително благодаря.
    Последно редактирано от bat Goiko; 21-02-11, 20:00.

От: Въпрос за предавателни числа на скоростна кутия на Патрол Y60 2.8 ТД

Днес разглобих една ск кутия. Искам да направя един експеримент, но дали ще има смисъл въобще да влагам време и средства?

Коментар

Нещо натиснах и пратих изказването за което се извинявам. Та става въпрос за това имали смисъл в това леко да се намали предавателното число на пета предавка? Има място в диаметър около зъбните колела, а може и с друг размер на самия зъб, което ми се струва по-неподходящ вариант или греша нещо?

Коментар

Ако са тези скорости, може и да помогнеНатиснете снимката за да я уголемите

Име:untitled.JPG
Прегледи:1
Размер:117.5 КБ
ID:5254561
        LZ1HRD

Коментар

Благодаря колега. Вчера броих зъбите по зъбните, колела ще сравня с мойте резултати днес.

Коментар

Здравейте! Установих, че няма смисъл от промяна напредавателното число. Но ето какви предавателни числа изчислих след като броих зъбите по всяко зъбно колело. Може на някой да му свърши работа тази информация за нещо. І-3.866, ІІ-2.245, ІІІ-1.419, ІV-1, V-0.82 и З.Х.-3.928. Дано да съм бил полезен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X