Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Програма Conzult

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Програма Conzult

Здравейте!
    Сле идеите да меря компресията и налягнето на моите машини, ми хрумна идеята, че мога и сам да диагностицирам работата на датчиците на двигателя. Намерих програма Conzult и я инсталирах на РС-то. Нужна ми е DDL връзка. Имате ли идея къде мога да намеря такава?

От: Програма Conzult

Имам една за продаване. Искаш ли? То е връзка между COM порт и компютъра на колата, за всички нисани с 14 пинов куплунг. 30лв.

По-важно е какви точно са нисаните, дето искаш да диагностицираш, защото не за всички дизели ще можеш да намериш софтуер, но поне грешки ще можеш да четеш и триеш на всичко.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

За моя звяр го търся най-вече, но той е бензинов. Как мога да го взема?

Коментар

Първоначално публикуван от seemann Преглед на мнение
        За моя звяр го търся най-вече, но той е бензинов. Как мога да го взема?
        Ако си от София, можеш да дойдеш да си го вземеш, а ако не - може да го пратя по еконт. Драсни на ЛС, да не занимаваме целия форум.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Не искам да спамя темата на колегата, но да попитам как стои въпроса с диагностиката на Нисан Патфайндер R51 2.5 dci?

Коментар

Първоначално публикуван от MCI Преглед на мнение
            Не искам да спамя темата на колегата, но да попитам как стои въпроса с диагностиката на Нисан Патфайндер R51 2.5 dci?
            Това трябва да е с новата универсална OBD/OBD2/EOBD 16 изводна букса. Предполагаемо могат да ти прочетат грешките почти навсякъде.

Коментар

seeman, подкара ли кабела, наред ли е всичко?

Коментар

Получих го. Благодаря! Остава ми да си взема преходник от ком-порт към USB и действам ;-)))

Коментар

Вземи си преходник с FTDI чип. Възможно най-доброто е.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X