Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Теч на нафта Нисан Терано 2.7 ТД

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Теч на нафта Нисан Терано 2.7 ТД

Здравейте , тъй като доста дълго време колата не беше палена през зимата, се появи следният проблем . Има теч на гориво от един маркуч ,който стои като скъсан и нямам представа за какво е .Прилагам малко снимков материал за по голяма точност .

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:18022011388a.jpg
Прегледи:1
Размер:214.3 КБ
ID:5918070Натиснете снимката за да я уголемите

Име:18022011390a.jpg
Прегледи:1
Размер:146.7 КБ
ID:5918069

От: Теч на нафта Нисан Терано 2.7 ТД

Навий едно болче 5мм , това е тапа на излишната нафта от дюзите налягането е мннимално там.
    ГАЗ69А 1.9TDI тел.0888550671 Дако Бяла Слатина

Коментар

Там трябва да има фабрична тапичка. Болт не знам дали ще свърши работа заради резбата, но например подходящ по размер алуминиев нит би свършил екстра работа.

...това обаче при положение че маркучите от гумени не са станали пластмасови. Мойте ги смених. Бяха се опекли и се чупеха. Същия размер шлаух го има масово по магазините за авточасти. Единствено проблемен е тоя към помпата (в другия край, от първа дюза). При мен се наложи са сваля всмукателния колектор за да свърша работа качествено. Като свалиш колектора, ще можеш да стегнеш лесно и двете тапи на масления охладител, та ще елиминираш и евентуални течове на масло от там, от които страдат 90% от возилата с тоя двигател. После гарнитура можеш да си направиш от подходяща хартия или друг материал, с добавка силиконов уплътнител. Казвам ти го, защото по магазините тая гарнитура обикновено я няма. МОжеше да се поръча в някаква българска фирма за гарнитури, но не помня име и град. Изнамерих я в интернет. Гарнитурите им са добри.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Много благодаря за бързите отговори .Доста се стреснах като видиях как блика нафтата от там .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X