Обява

Свий
Няма добавени обяви.

мирис на изгорели кокали

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• мирис на изгорели кокали

въпроса ми е.защо от време на време при стартиране на двигателя от аспуха излиза миризма на/изгорели кокали/и оборотомера започва да варира.нагоре на доло .автомобила е нисан терано 2 ГАЗ БЕНЗИН .ако има мнения благодаря предварително

От: мирис на изгорели кокали

А ти с какво го храниш тоя звяр?

Дай малко повече информация - само на студен двигател ли го прави, само когато е на газ или го прави и на бензин, с каква газова си - газов инжекцион или обикновена.
    Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
    Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
    Opel Campo 3,1 TD '99
    Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

Има ли катализатор?

Коментар

Тераното е пълен инжекцион, газовото също . По принцип го усещам и сутрин при студен двигател и по-късно при загрят. Има ли катализатор/кой да ми каже/, не съм го купил нов.

Коментар

Не можах да разбиреме. Това, че не знаеме дека е катализатора е проблема. Ако е катализатор, кажете, ако е запушен аспух, кажете, ако е запушена ламбдата докажете. Не всички са умни като вас, но не УМНИЯ дава АКЪЛ, а тоз, който разбира.

Коментар

По някой път (ама не винаги) когато е задръстен катализатора се долавят едни неприятни миризми от аспуха.
            Ако не си махал катализатора го махни и сигурно ще се оправи. Но нека по знаещите от мен да пишат.
            Успех.
            Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
            Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
            Opel Campo 3,1 TD '99
            Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

Благодаря ти ОГИМАСТЕР за мнението. Знаещите казваш да кажат. Ами те АКО знаят ще кажат. Така че ако има някакви препоръки съвети от потърпевши като мен. БЛАГОДАРЯ.

Коментар

Най-вероятно е запушен катализатор. Започни от него.
                И внимавай, че катализатора струва пари. Трябва да се пазариш с майстора поне да не ти взема пари за работа като ти го сваля. Доколкото знам цената е 80 лв. на кило.

Коментар

Здравей, катализаторите на тераното/маверика са 2 един след друг /за 116к.с. бензин/. Има хора и фирми, които се занимават с изкупуване. Аз ги продадох за 150лв двата, но при всички случай трябва да се пазари човек.

Коментар

БЛАГОДАРЯ на всички //незнаещи//.Днес разбрах че като стартирам двигателя и се чува едно лангъркане в гърнетата.това доказвало че имам катализатор итой бил в ред. вярно ли е .Като се има в предвид че най крайното е сменяно . било българско .ТАКА КАЗА тенекижията

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X