Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Направих клетка на нисана
Свий
X
-
От: направих клетка на нисана
Първоначално публикуван от zil131 Преглед на мнениеза четери дни /по 3-4 часа на ден работа/ сьс мои приятел заварчик,зглобихме клетка.на вид я докарахме,на здравина незнам.дано устиска.VEREYA MOTORSPORT TEAM
-
Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнениеНа хард машините трябва да се мисли за бързо и лесно разделяне на купето от рамата. Особенно пък на външните панели. Тоест, трябва да има болтова връзка. Иначе разделянето става с флекса.
Коментар
-
Много добре изглежда (според мен). Поздравления. Но, с тези малки болтове (може би M8 или най-много M10 ) и тънки планки (колко им е дебелината - може би 3mm) на тези дебели тръби (моля кажи диаметъра на тръбата и дебелина на стената) изглежда малко като тази история от Библията (Главата на тоя образ е била от злато, гърдите му от сребро, коремът му от мед, краката му от желязо, ходилата му от кал.).
Коментар
-
Първоначално публикуван от Paladin Преглед на мнениеМного добре изглежда (според мен). Поздравления. Но, с тези малки болтове (може би M8 или най-много M10 ) и тънки планки (колко им е дебелината - може би 3mm) на тези дебели тръби (моля кажи диаметъра на тръбата и дебелина на стената) изглежда малко като тази история от Библията (Главата на тоя образ е била от злато, гърдите му от сребро, коремът му от мед, краката му от желязо, ходилата му от кал.).VEREYA MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
значи,заварчика е голем маистор.та,каза че дава гаранция.аз му имам вера. трьбите са ф60 а планките на око ги резахме.болтовете са 8мм.можеше и 10мм. но ми се вижда че и тези ще издьржат.намислил сьм,да вьржа клетката сьс вьжета и кран да вдигне джипката.ако устиска значи и на преобрьщане ще е здрава.
Коментар
-
Първоначално публикуван от zil131 Преглед на мнениезначи,заварчика е голем маистор.та,каза че дава гаранция.аз му имам вера...
Дано твоят е различен. Успех!
Коментар
-
Ако може пак да попитам - каква е стената на тръбата (колко дебелостенна е) и дебелината на планките. Можех и на ЛС да питам, но си мисля че би било полезно и други колеги от форума.
Първоначално публикуван от zil131 Преглед на мнение..... намислил сьм,да вьржа клетката сьс вьжета и кран да вдигне джипката.ако устиска значи и на преобрьщане ще е здрава.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнениеПланките са несериозни. Майстора може да е голЕм и да е правил много скелета досега, но това не е добре направено. Заздравете ги.
Шнорхела също му е трудно така.DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
трьбите са тьнкостенни 2мм. а планките 3мм. мислех да слагам дебелостенни трьби,но тежестта щеше да е огромна.затова тьнкостенните бяха наи удачния вариянт.колко е здрава толкова.несмятам да преправям нищо.ако недаи боже стане инцидент ще се видят грешките и ще се преправя,но дано не се налага.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар