Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дистанционно за аларма на Маверик.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дистанционно за аларма на Маверик.

Знае ли някой това дистанционно за каква аларма е.Само едно е и е на края на живота си.За съжаление нищо не пише по него ,а и модула на алармата за сега е неоткриваем.Дали има вариант да се сдобия с още едно работещо такова по някакъв начин ,или нова аларма?
    Прикачени файлове

От: Дистанционно за аларма на Маверик.

Знаеме може да се намери цена 50лв за подробности 0888100755 Стоян - ключар .

Коментар

Почти съм сигурен че цялата аларма е толкова.

Коментар

Прав си - толкова е, ама за да ти я сложат още 50
        Успех.
        Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
        Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
        Opel Campo 3,1 TD '99
        Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

Първоначално публикуван от nikifori Преглед на мнение
          Почти съм сигурен че цялата аларма е толкова.
          Цяла фабрична аларма не е толкова със сигурност. А евтината кой, къде и как ще я монтира, е съвсем друг въпрос. Нагледал съм се на гъзоръки жичкаджии и алармаджии.
          В тоя смисъл, и алармата няма да намерите, защото отделна такава няма.

Отвори дистанционното и виж какво пише на платката. Вариантите са общо взето два, и са на различни честоти. Това обикновено го пише на лепенка на гърба на дистанционното, ама изглежда в твоя случай лепенката отдавна е хванала пътя.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Тази аларма е поставяна допълнително най вероятно, защото не ми прилича на оригинална има още един светодиод до копчето на аварийните мигачи.А иначе го разглобявах вътре няма никаква информация за производител или честоти ,според мен китайска работа въпреки че е с обемни датчици.Трябва да я потърся къде е скрита (някакви идеи).Не ми се ще да я сменявам с нова като се скапе дистанционното.
            Има нови аларми с монтаж 2г.гаранция на цена 65лв .Дистанционното не може да е повече от 10-15 лв,поне за Опела е толкова ( алармата му е 160лв).

Клиенти с 50лв за монтаж са мечта за точно за тези жичкаджии за които пише sparkybg.

Коментар

Тази аларма е поставяна допълнително най вероятно, защото не ми прилича на оригинална има още един светодиод до копчето на аварийните мигачи.А иначе го разглобявах вътре няма никаква информация за производител или честоти ,според мен китайска работа въпреки че е с обемни датчици.Трябва да я потърся къде е скрита (някакви идеи).Не ми се ще да я сменявам с нова като се скапе дистанционното.
              Има нови аларми с монтаж 2г.гаранция на цена 65лв .Дистанционното не може да е повече от 10-15 лв,поне за Опела е толкова ( алармата му е 160лв).

Клиенти с 50лв за монтаж са мечта за точно за тези жичкаджии за които пише sparkybg.
              Обикновено е интегрорана в корпуса на сирената.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                Обикновено е интегрорана в корпуса на сирената.
                Виж за тая стара концепция не се бях сетил.Като знам колко е слаба сирената възможно е всичко да е на едно място. Благодаря.

Коментар

Виж за тая стара концепция не се бях сетил.Като знам колко е слаба сирената възможно е всичко да е на едно място. Благодаря.
                  Не е стара концепцията. По-скоро е нова. Другото "ново" е че вместо да се опъват жици или да се краде сигнал от плафона, алармата следи напрежението и при рязка промяна се задейства. Тоест, всичко, което изка такава аларма са 2 жици за захранване. Шок датчика си е в нея, а по същите жици за захранване следи напрежението. Единственото, което евентуално може да се добави, е един допълнителен ключ за да реагира на отваряне на предния капак, ако не смогва да реагира по шума от отваряне.

Такава аларма, със все "монтажа", е някъде около 70-80лв, но с нея ще имаш 2 дистанционни - едно за централното заключване, и другото - за алармата.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    Не е стара концепцията. По-скоро е нова. Другото "ново" е че вместо да се опъват жици или да се краде сигнал от плафона, алармата следи напрежението и при рязка промяна се задейства. Тоест, всичко, което изка такава аларма са 2 жици за захранване. Шок датчика си е в нея, а по същите жици за захранване следи напрежението. Единственото, което евентуално може да се добави, е един допълнителен ключ за да реагира на отваряне на предния капак, ако не смогва да реагира по шума от отваряне.

Такава аларма, със все "монтажа", е някъде около 70-80лв, но с нея ще имаш 2 дистанционни - едно за централното заключване, и другото - за алармата.
                    Значи тогава мойта не е такава.С единственото дистанционно се заключва-отключва.Даже има втори режим на работа без обемните датчици които са сложени на предните колонки.Просто трябва да я открия, само по дистанционното очевидно няма да стане ,освен ако някой няма същата аларма.Сигурен съм че е слагана в БГ и то отдавна.

Коментар

Читави ключари имат едно устройство , което показва честотата на дистанционното, съответно засичат твоето и програмират друго за твоята аларама. Възможно е да искат повечко пари, защото тези ключари са рядкост. А на твоето какво му е "накрая на живота". Всички елементи , които могат да се скапят, могат и да се сменят. Най-вече батерията.
                      подаръци за мъже от FACOM
                      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Ами от влагата или от използване вътре не изглежда добре .Платката е клеясала цялата,трудно и не всики път сработват копчетата.Почистването не помогна особено.Ключарите за 15 лв. ще го направят но искат да им намеря инструкции на алармата за обучението му.

Коментар

Има едни пичове дето правят дистанционни "РАК депо" така се казва фирмата.Провери дали не могат да ти направят такова дистанционно.Навремето когато бях алармаджия там правих доста дистанционни

Коментар

Първоначално публикуван от masagero Преглед на мнение
                            Има едни пичове дето правят дистанционни "РАК депо" така се казва фирмата.Провери дали не могат да ти направят такова дистанционно.Навремето когато бях алармаджия там правих доста дистанционни
                            ф-ма РАК в Спорт депо ли имаш предвид? Младост 4.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SNC00183.jpg
Прегледи:1
Размер:159.4 КБ
ID:5250984Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SNC00185.jpg
Размер:101.4 КБ
ID:5250983Така изглежда модула на алармата .Намерих го. За съжаление обаче и това не помага особено няма никакви надписи насочващи към модел и производител.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SNC00181.jpg
Размер:126.8 КБ
ID:5250982

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X