Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Акумулатор за нисан терано 2.7 тди

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Акумулатор за нисан терано 2.7 тди

Здравеите колеги,може ли да си кажите мнението за акумулатор бош от метро 88ah дали става за тераното?Дали са добри на цена 179лв е сега на промоция?Дали си заслужава или са ментета?Че тази сутрин ми умря акумолатора,или да ми предложите откаде и каква марка на сносна цена да си купя?
    Последно редактирано от kotata75; 07-02-11, 13:04.

От: Акумулатор за нисан терано 2.7 тди

Първоначално публикуван от kotata75 Преглед на мнение
    Здравеите колеги,може ли да си кажите мнението за акумулатор бош от метро 88ah дали става за тераното?Дали са добри на цена 198лв е сега на промоция?Дали си заслужава или са ментета?Че тази сутрин ми умря акумолатора,или да ми предложите откаде и каква марка на сносна цена да си купя?
    Зависи кой нодел. Те са 3,4,5,6.
    И за да важи гаранцията трябва да се отиде в оторизиран сервиз за заверка и тестване на заряда на колата.

Коментар

Става вапрос за bosh s3 черен.Незнам колко са добри а и цената му е 179лв бях се объркал по горе.

Коментар

Не съм се интересувал скоро от актуални цени. Иначе 3 е най ниския клас.

Коментар

Оригинално тераното върви с 95-100Ah японски размер, което черния BOSCH не е.

Вземи си син BOSCH, който излиза по каталозите им, и не се занимавай с глупости. Metro принципно не е най-доброто място за купуване на акумулатори, масла и прочие неща, от които пряко зависи доколко ще можеш да разчиташ на возилото си. Отиди във фирмен магазин на Киров например, и си купи правилния акумулатор точно за твоето возило.

Ще ти кажа само че моето терано, с акумулатор в перфектна форма 95Ah (въпросния син BOSCH), с електросистема и подгревни свещи отново в перфектно състояние, с качествено масло 5W40 пълна синтетика, в голям студ, да речем минус 20 градуса, върти осезаемо по-мудно отколкото при минус 10.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Тераното е вече с акумулатор японски.Благодаря на всички които изказаха мнение.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X