Обява

Свий
Няма добавени обяви.

чукане и стържене в автоматични хъбове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• чукане и стържене в автоматични хъбове

здравейте колеги, от скоро имаме проблем при студено време има чукане и стържене в предния ляв хъб на НИСАН патрол-2.8 GR- 95 год.
    свалихме хъбовете, почистихме от старата грес, сложихме нова течна грес но пак се получи това чукане, преди като почваше да чука влюкчвахме предния мост-карахме известно време-около километър и след това се оправяше, но днес постоянно се чува триене и чукане от време на време в хъба, моля дайте мнение за проблема, благодаря предварително

От: чукане и стържене в автоматични хъбове

Хъбовете ти изцяло автоматични ли са или могат да се зацепват и ръчно,защото ако са автомат и си карал с включен преден мост на сух асвалт е най вероятно да си ги прецакал...
    VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

на хъба пише АУТО и LOCK, рядко се включва 4х4

Коментар

Първоначално публикуван от slavitruck Преглед на мнение
        на хъба пише АУТО и LOCK, рядко се включва 4х4
        Значи са полуавтоматични - щатните за модела.Проблема че се чупят много лесно когато са включени на АУТО и си на 4Х4.Разглоби хъба и виж дали няма нещо строшено,но ми се се струва че си счупил "Г-образните крачета" ...виж как аз ги преработих изцяло в ръчниhttp://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=106368
        VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

колега,имам автоматични ако не се справиш обади се 0889894074,два комплект 350лв. оригинални.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X