Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-после и аз да се похваля TERRANO 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Най-после и аз да се похваля TERRANO 2

предател, рече и я заряза добрата дясна дирекция ! Честито ти "нормално возило", след целия къртовски труд си го заслужи! Поздрави!!! То след тея поредни идиотски предложения за законопромени може и други да тръгнем по твоя път

Коментар

Първоначално публикуван от SSG_alfa Преглед на мнение
      То след тея поредни идиотски предложения за законопромени може и други да тръгнем по твоя път
      Да бе чух и аз днес нещо такова...

Коментар

Aз пък дочух, че щели да вдигат гражданската.

Коментар

Ами аз днес я платих на разсрочено и толкова скъпа до сега не е била.

Коментар

Мойта я плащах преди 2-3 седмици и ми излезе 230 лв. но не помня от коя компания. Дизел е моя вероятно има разлика. Колко излезе твойта?
            Nissan Terrano 2.7 TDi
            ----------------------------
            Нещо което работи - не се пипа!

Коментар

Първи впечатления след покарането на тераното. Карах го два дена с ел перките и 82-градусовия датчик и стрелката си седеше на средата(градско). След това ги махнах за да пробвам патролското виско монтирано на теранската перка. Представя се просто перфектно. Стрелката седи под средата но не чувам виското да спира. Не вие зверски но и не е като да го няма. Интересното е че при първоначлния монтаж все едно го нямаше и джипа загряваше но го свалих раздвижих стержана на спиралата(макар че нямаше нужда) пробвах спиралата с пистолет за горещ въздух(работи) и след повторния монтаж зави без да спира. Какво стана и как се промени незнам. Ще го наблюдавам да видим. Интересното е че вентилаторите си станаха и по ел път без проблеми. Засега колата си върви подобаващо и се чака първата кал да видим какво е, че съм забравил...

Коментар

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
                Първи впечатления след покарането на тераното. Карах го два дена с ел перките и 82-градусовия датчик и стрелката си седеше на средата(градско). След това ги махнах за да пробвам патролското виско монтирано на теранската перка. Представя се просто перфектно. Стрелката седи под средата но не чувам виското да спира. Не вие зверски но и не е като да го няма. Интересното е че при първоначлния монтаж все едно го нямаше и джипа загряваше но го свалих раздвижих стержана на спиралата(макар че нямаше нужда) пробвах спиралата с пистолет за горещ въздух(работи) и след повторния монтаж зави без да спира. Какво стана и как се промени незнам. Ще го наблюдавам да видим. Интересното е че вентилаторите си станаха и по ел път без проблеми. Засега колата си върви подобаващо и се чака първата кал да видим какво е, че съм забравил...
                Крайно време беше този етап от проекта да бъде завършен.От тук нататък ти пожелавам само яката каране и се надявам машинката да ти се отблагодари за положения труд подобаващо!
                Поздрави!
                NISSAN FOREVER
                -----------------------------------------------------------------------------
                Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Неделя на 17-ти се върнах от прекрасната разходка в Стара планина. Джипа се представи блестящо. Вторник реших да отида с него на работа да го "хвърля" на мивката да го измият, обаче когато натиснах съединителя педала пропадна (накратко не можах да отида на работа с него). На другия ден се започна едно обезвъздушаване ама резултат нулев. Закупих ремонтен комплект гумички за горна помпа, смених ги но все едно, че нищо не съм направил. Накрая си купих нова горна помпа и проблема се реши. Добре, че не ми врътна тоя номер в планината. Сега е готов за бой в утрешното състезание.

Коментар

Нали знаеш...Иванчо какво казал на другарката..."то и аз мога и тате може...ама козата си сака пръч"....
                    NISSAN FOREVER
                    -----------------------------------------------------------------------------
                    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Дълго се чудех дали да ви попитам следното. Вече 52 страници ви занимавам с глупости относно развитието на машината.
                      Оценява ли се това от четящите тук или претърпява остра критика. Оценява ли се сътвореното от човек като мен или се наслаждаваме само на проспериращи фирми за тунинг на джипове. В един такъв етап съм, че се чудя дали да се разделя с моя нисан и още повече се чудя дали има някой който би оценил свършеното от мен. Всичко което съм направил по него е с цел да не се разваля заводския вид и по всяко време да се върне в стоков варянт(но заслужава ли си)...Имат ли пазар "подготвените" или всеки иска сам да стигне до такъв етап? Ей това се чудя.

Коментар

Всеки иска сам да изпита удоволствието по доработките по джипа си.
                        Карането е само половината от удоволствието.
                        Темата е интересна, много неща се научават.
                        "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Оценява се разбира се. От четящите форума. В смисъл като нестандартна работа и като изпълнение, което си проектирал и направил сам. Като се има в предвид и даденостите на машината резултата е много добър. Виж с продаването и връщането на вложените пари е тегава работата. Но, нищо не ти пречи да пробваш, пък като не те устройва и машината те кефи си я караш. Поздрави!

Коментар

Всяка тема с техническа насоченост във форума мисля, че се оценява от всички, които разбират за какво се говори. То и без това последно време няма почти нищо смислено така, че давай смело - споделяй!

Колкото до направено, "инвестициите" и възвращаемостта им.... отвсякъде си вътре!!! Тунинга всеки го разбира по различен начин. Лесно и почти без загуби може да се продадат техники правени "по каталог" щото има кой да им се връзва. Другото е много индивидуално и да намериш човека, който НАИСТИНА да го оцени е почти невъзможно
                            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
                              Дълго се чудех дали да ви попитам следното. Вече 52 страници ви занимавам с глупости относно развитието на машината.
                              Оценява ли се това от четящите тук или претърпява остра критика. Оценява ли се сътвореното от човек като мен или се наслаждаваме само на проспериращи фирми за тунинг на джипове. В един такъв етап съм, че се чудя дали да се разделя с моя нисан и още повече се чудя дали има някой който би оценил свършеното от мен. Всичко което съм направил по него е с цел да не се разваля заводския вид и по всяко време да се върне в стоков варянт(но заслужава ли си)...Имат ли пазар "подготвените" или всеки иска сам да стигне до такъв етап? Ей това се чудя.
                              Ако подготвяш джип само заради продажба, към днешна дата не е добра инвестиция. В смисъл, много трудно ще си върнеш вкараните в проекта пари. В тоя смисъл - или го прави за себе си, или по-добре нищо не прави. Другото, което върви, но с мноооого мъка, е да подготвяш чужди джипки според изискванията на клиента и знанията си. С мъка, защото първо много трудно се създава авторитет, и второ - клиентите са силно кът, като и двете неща са свързани.

Ако си останал с впечатлението че някой те критикува - всеки си има виждане по темата и винаги ще има хора, дето биха направили нещата иначе, но това не би трябвало да е нещото, което де те откаже. Това си е твой проект и е важното ти да имаш удовлетворение от него, дори да настъпиш някоя и друга мотика по пътя.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

аз само да добавя освен писаното по-горе.не знам защо си стигнал до момента с продажбата,ако е за да го смениш с друг направи си сметка според джоба си и поредния вложен труд и ако това е нещото което ти доставя удоволствие давай смело напред.
                                ако причината е финансова главата горе,рано или късно пак ще ти се отдаде тази възможност,пък знае ли човек може и да е за по-добре
                                дано да видим нов проект,такива теми винаги са полезни поне за мен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X