Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-после и аз да се похваля TERRANO 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Най-после и аз да се похваля TERRANO 2

интересно колега как ще се получи ще следя с интерес много ми допада ентусиазмът ти найстина си зарибен
    само бараки

Коментар

Хи, искам да попитам тези тръби не могат ли да се залепят с лепило? Питам това, защото ще бъде доста по лесно за самия проект.

Коментар

Първоначално публикуван от a_andreew Преглед на мнение
        Хи, искам да попитам тези тръби не могат ли да се залепят с лепило? Питам това, защото ще бъде доста по лесно за самия проект.
        Ще се пробва с тигана иначе трябва да се разделя с 50 лева. Ако не стане с тигана, ще ги дам. Все пак налягане не гоним.

Коментар

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
          Ще се пробва с тигана иначе трябва да се разделя с 50 лева. Ако не стане с тигана, ще ги дам. Все пак налягане не гоним.
          Е то е ясно,че един тиган струва по-малко от 50лв...Въпроса е жената да не ти нанесе телесни повреди за повече...
          NISSAN FOREVER
          -----------------------------------------------------------------------------
          Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от a_andreew Преглед на мнение
            Не че няма лепило за полиетилен/полипропилен, ама до колкото знам е ултра скъпо, токсично, и трудно се намира. Пък и не е сигурно дали ще стане по-добре от нагряването.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• От: Най после и аз да се похваля TERRANO 2

Дамяне виж на какво попаднах днес.Гофриран пластмасов регулируем маркуч.Принципно е за удължаване при монтаж на спортни въздушни филтри,но защо да не се използва и мека връзка на шнорхел.
              Разпъва се до 1м. и е с вътрешен диаметър Ф75.Може да се наглася и на ъгъл....
              Всъщност виж снимките

Има и едни метални преходни накрайници,но те се свалят.В краищата си е пригоден за стягане със скоба!
              Може да си го разпънеш до подходящия размер...

....а към скобите му има и планки за прикрепяне.

Можеш да си оформиш и необходимите ъгли.

Всяко ребърце като се разпъва изщраква и се фиксира....в смисъл не се мандахерца като хармоника,а за да го сгънеш или разгъне до някакво положение се изисква известно усилие.
              Единственото което ме притеснява е до колко ще издържи на триене или механично натоварвана и дали няма да се протрие бързо.Изглежда стабилно,но...
              П.П.Като цена беше 35лв. и го имаше още в червен и син цвят!
              Дано да съм бил полезен,ако не на теб то поне на някой колега!
              Поздрави!
              NISSAN FOREVER

Коментар

олеле този маркуч е нашия(за синия говоря)мисля че ще стане дръж ни в течение и снимки поздрави колега
                Последно редактирано от off mechanic; 12-01-13, 19:52.
                само бараки

Коментар

http://www.ebay.co.uk/itm/235-75-15-...item27c17163b2 попаднах на тези гуми дайте мнение
                  само бараки

Коментар

Засилил си се да вдигал тераното, пък гледаш гумета за лагерна количка.

Гледай 31-ци - 31/10.5/15 или 265/75/15.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                      Засилил си се да вдигал тераното, пък гледаш гумета за лагерна количка.

Гледай 31-ци - 31/10.5/15 или 265/75/15.
                      С 31-те и минусови джанти режеш прагове, но пък е супер, и возията, и визията си я бива.
                      По този повод - имам 4 оригинални (стоманени, 15-ки) джанти артък, не знам колко струват, ма се продават.
                      Ядох хурката с калпаво гориво, приятели, внимавайте къде зареждате нафта....
                      Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

еми аз само си гледам спарки нафта не зареждаме
                        само бараки

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
                          Дамяне виж на какво попаднах днес.Гофриран пластмасов регулируем маркуч.Принципно е за удължаване при монтаж на спортни въздушни филтри,но защо да не се използва и мека връзка на шнорхел.
                          Разпъва се до 1м. и е с вътрешен диаметър Ф75.Може да се наглася и на ъгъл....
                          Всъщност виж снимките

Има и едни метални преходни накрайници,но те се свалят.В краищата си е пригоден за стягане със скоба!
                          Може да си го разпънеш до подходящия размер...

....а към скобите му има и планки за прикрепяне.

Можеш да си оформиш и необходимите ъгли.

Всяко ребърце като се разпъва изщраква и се фиксира....в смисъл не се мандахерца като хармоника,а за да го сгънеш или разгъне до някакво положение се изисква известно усилие.
                          Единственото което ме притеснява е до колко ще издържи на триене или механично натоварвана и дали няма да се протрие бързо.Изглежда стабилно,но...
                          П.П.Като цена беше 35лв. и го имаше още в червен и син цвят!
                          Дано да съм бил полезен,ако не на теб то поне на някой колега!
                          Поздрави!
                          Любашки, къде ги видя тези маркучи ? Като дойда на събора, ще мога ли да си взема ?
                          GSM 0877 08 99 19
                          Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

По този повод - имам 4 оригинални (стоманени, 15-ки) джанти артък, не знам колко струват, ма се продават.
                            Ядох хурката с калпаво гориво, приятели, внимавайте къде зареждате нафта....[/QUOTE] Какво им търсиш на джантите ?

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                              С 31-те и минусови джанти режеш прагове, но пък е супер, и возията, и визията си я бива.
                              А с 31-ци и оригинални джанти не режеш нищо. Само леееекинко подкастряш пластмасовите предни калобрани, ама това не се брои, щото не е желязо.

Коментар

Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнение
                                Любашки, къде ги видя тези маркучи ? Като дойда на събора, ще мога ли да си взема ?
                                Ами съвсем случайно ги открих в едно магазинче.Не съм сигурен дали работи събота и неделя
                                Ако нещо решиш мога да ти взема и на събора ще ти го донеса и ще ми го платиш....не е проблем!
                                Аз също мисля да си взема,макар,че шнорхела ми е още далечна дестинация,ама знам ли...да не вземе да изчезне гофрето...
                                NISSAN FOREVER

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X