колеги от софия съм и повече от година търся щора за багажника на тераното ако някой има идея къде мога да намеря нека ми помогне. Търся и предната решетка и панелите около фаровете, както и твърд калъф на резервната гума. Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
търся щора за багажника на терано 2 2,4i бензин 1997 г. къса база
Свий
X
-
От: търся щора за багажника на терано 2 2,4i бензин 1997 г. къса база
Продавам универсална щора
http://www.offroad-bulgaria.com/show...C+%F9%EE%F0%E0
Коментар
-
Първи опит(ПРОБА за пращане).
Конзолите съм огъвал от стар корниз, платната от изостанал ламиниран паркет
сивата лепенка е от тази уж усилена, като ръбовете на платната трябва да се минат с шкурка.Инструменти:зеге,бормашина,малък флекс с диск за метал и диск с шкурка, молив,ролетка и много фатазия УСПЕХИ.Последно редактирано от veneli; 17-05-11, 16:42.Форд Маверик 2,4i 12v 1994.
Коментар
-
Оригиналната щора е много засукана.Може да се слага в две положения зависи от това дали си спуснал задната седалка или не.И отделно на модели като моя и на Спарки но не по нови тя има и едно допълнение в задния си край заради извивката на задното стъкло.Такова допълнение на моделите след нашите няма защото там задното стъкло няма такава извивка.Обърни внимание.Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080
Коментар
-
Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнениеТакова допълнение на моделите след нашите няма защото там задното стъкло няма такава извивка.Обърни внимание.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Един колега тука наскоро продаваше бежава такава след 2000 година ти я искаше но тя беше за дълга база май е тя няма допълнение
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...d.php?t=120936Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар