Колеги помагайте,купих си нови предни амове Каяба маслени,в началото уж бяха по-добре от старите обаче клатенето остана и за 1000км се рзскърцаха
.Вчера карах същата навара там клатене няма.Какво предлагате че ще се взимат нови е ясно но какви?Тези ги взех от аутоплюс
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с амортисьори
Свий
X
-
От: проблем с амортесьори
Аз сложих газова Каяба. Няма клатене (нямаше), но са малко твърдички, или на мене така ми се виждаше след старите които бяха сдали багажа..
За Каяба, чух, че има фабрика и извън Острова.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
От вносителя им, ама не помня кой беше. Намираше се някъде след Илиянци - внасят и DELPHI шарнири и прочие. Просто името ми изкочи от акъла. Като пари - пак са толкова.Първоначално публикуван от moni76 Преглед на мнениеТози който карах беше с оригиналните мисля.Откъде да взема това монро и за какви пари,защото тези ги взах за 65лв броя и ми се видя смешна цена,но май нищо не плащаш но и нищо не взимаш
Клатенето е от амортисьори. Няма от какво друго. Виж скърцане може да се получи от 100 места.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Някъде наоколо няма ли стенд за тестване? Намираш, качват те, клатят те и ти казват.Първоначално публикуван от moni76 Преглед на мнениеА четирите ли да сменям
Коментар
-
Е какви толкоз мнения? Клатачка с компютър. Разпечатва и графиките на колебанията. Всичко си се вижда.Първоначално публикуван от moni76 Преглед на мнениеМи няма, в София знам че има но много противоречиви мнения чувам за тия машинарий.
Коментар
-
За нищо не стават тия клатачки. Може да ти кажат че чисто нови амортисьори са сдали, или че дърти на библия оригинални са си напълно в ред. Дават някаква ориентация само когато има разлика между ляв и десен, примерно.
ПОведението на наварата, и особено клатането, се определя предимно от предницата. Задницата има много малка дан в това. Тъй че на тоя етап сменяй само предни.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар