Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ с оглед на Нисан Терано във Велико Търново

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ с оглед на Нисан Терано във Велико Търново

Здравейте,

От поне месец си търся джипка, спрял съм се на Нисан Терано 2,7 TDi, дълга база. Следя обявите и е излезнала една в Търново, което ми е родния град и адрес по лична карта.

Аз самият не разбирам достатъчно за да преценя каквото и да е, тук в София има кой да ми помогне ама за Търново не съм намерил.

Та въпроса ми е: Знаете ли някой сервиз там, в който да може да се закара това Терано, да се погледне и да ми кажат става ли/ не става ли, за тея пари как е и тн?
    Mitsubishi SpaceGear 2.4

https://www.instagram.com/balkanseverywhere/

От: Помощ с оглед на Нисан Терано във Велико Търново

Ако,няма с кого да отидеш деиствай сам оглеждаш за ражди шасито и купето и при мотора,антифриза да бистър,маслото да не е на боза,как ще запали на студено да не пуши да не трака като ярмомелка правиш тест на асвалт(дизелите да кажат за нормални вибрации) после си намираш хубав пресечен терен пробваш 4х4 бързи и 4х4 бавни(катерене) правиш аритметика на огледа/ проби и цената и ако те устройва скачай в кюпа! Ако съм пропуснал нещо колегите да допълват! другото е късмет ,УСПЕХ.
    Форд Маверик 2,4i 12v 1994.

Коментар

Здравей колега,
      От четвъртък вечерта съм в Горна Оряховица. Там ще бъда до втори януари. Ако искаш може да отидем да погледнем колата. Не съм кой знае какъв разбирач, но поне ще видим дали си струва да го караме в сервиз да го гледат. Имам терано дизел от половин година. Може да ми се обадиш ако искаш да се разберем кога ти е удобно. Аз съм волна птичка така че от теб зависи. Само искам да е един ден по - рано за да не си правя планове.

нула осем осем шест седем три осем седем две шест -- Даниел

Коментар

Благодаря ви за отзивчивостта. В крайна сметка събитията се стекоха бързо и неочаквано и сега съм собственик на Jeep Cherokee 2,5TDI
        Mitsubishi SpaceGear 2.4

https://www.instagram.com/balkanseverywhere/

Коментар

Честито колега.
          Със здраве да си караш новата придобивка.
          Много безаварийни километри.
          Успех.
          Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
          Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
          Opel Campo 3,1 TD '99
          Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X