Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Замисляне около 1600 оборота на място ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Замисляне около 1600 оборота на място ?

Първоначално публикуван от ogimaster Преглед на мнение
    Моята оригинално е от Габрово, ама преди това е живяла в Италия ;-)
    А може би са знаели, че стария ми Kadett духаше студено от средата и мръзнех, и зарадти това тази кола да са я произвели специално за мен ;-)
    Хм. Може би все пак някой се е чукнал по главата че това е гламава история, или просто някой си е поиграл да го побългари. Ако има как, моето също ще претърпи побългаряване.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

И мойта Спарки духа студено в средата,но като пуснеш клапата да върти въздуха в купето духа топло

Коментар

Мерцедеса ми е "италиански" и духа студено от средните духалки, а Фронтерата е "немска" и духа топло от там. Вероятно наистина за различните региони управлението на клапите е различно. От друга страна, колегите с "италиански" Фронтери не са споменавали за подобен ефект, та може и марката да има значение....
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

Коментар

е то от средните духалки освен да ти духо топло в очите не виждам как ще те стопли... едно време в книжката на Пунтото това духане на по-хладен въздух горе (отколкото в краката) беше написано като екстра и нововъведение...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
            е то от средните духалки освен да ти духо топло в очите не виждам как ще те стопли... едно време в книжката на Пунтото това духане на по-хладен въздух горе (отколкото в краката) беше написано като екстра и нововъведение...
            Че кой е казал че ще духа в мен. Може да се нагласи да духа между седалките назад. Лятото така глася като карам на климатик за да охлажда задните. Отделно като съм сам всиките са насочени към мен. Не към очите, а към тялото.

За вътрешната циркулация - карам на отворена клапа. Лостчето лятото го счупих, но и без него пак карах така. Не съм опитвал как ще е на вътрешна циркулация, но може наистина там да е заровено кучето. Във всеки случай продължавам да съм на мнение че е гламавщина, по простата причина че никак не съм навит някой да ми казва как да си карам колата, поне по отношение на вътрешния ми комфорт.

Представям си какви гръмки думи е имало покрай рекламирането на това "велико" нововъведение.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

А най-вероятно това е била някаква недомислица и са решили да се оправдаят, като я изкарат "велико нововъведение", което спомага за сигурността.
              Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
              Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
              Opel Campo 3,1 TD '99
              Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

Първоначално публикуван от ogimaster Преглед на мнение
                А най-вероятно това е била някаква недомислица и са решили да се оправдаят, като я изкарат "велико нововъведение", което спомага за сигурността.
                Не е само на тераното. На много коли е така.

Коментар

Гейкласата ми и тя беше така. Централния въздуховод пуска само външен въздух.
                  Мома англичанка.
                  Преди мен някой СО тунинг спец беше затапил централния въздуховод с вестници. Неясно що понеже се си затваряше чудесно с клапата. (ако е същия шибан%к дето е сложил ламаринка вместо биелен лагер ега му го тургне конь)
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X