Здравейте ,скоро се сдобих с Терано 2.7 дизел 2000 година последният фейслифт (с целият фар) къса база. Джипката се движи безпроблемно и ми допада доста ,има си някой проблемчета ,който се надявам да отстраня с ваша помощ.
Интересуват ме доста неща ,но това което ме притеснява най-много е ,че на място при рязко поддаване на газ има едно съвсем кратко замисляне около 1600 оборота и изпушва едно облаче дим ! На празен ход няма никакви пушеци ,а при плавно подаване на газ и замислянето изчезва. В движение също не съм забелязал проблеми и пушене.
-Каква е турбината на този двигател ? Марка ,модел ,цени ,издръжлива ли е и изобщо срещат ли се проблеми с нея ?
-Нямам ABS или просто не работи ,но лампи по таблото никакви не светят. Как да най-лесно да разбера има ли АBS или не ?
-Какви са заводките размери на гумите ?
-Какъв разход на гориво трябва да очаквам от тази джипка ?
-Кое е най-доброто масло за този мотор ?
За сега е това
утре ако ми остане някакво време ще кача и 2-3 снимки 
Благодаря предварително на отзовалите се.
Интересуват ме доста неща ,но това което ме притеснява най-много е ,че на място при рязко поддаване на газ има едно съвсем кратко замисляне около 1600 оборота и изпушва едно облаче дим ! На празен ход няма никакви пушеци ,а при плавно подаване на газ и замислянето изчезва. В движение също не съм забелязал проблеми и пушене.
-Каква е турбината на този двигател ? Марка ,модел ,цени ,издръжлива ли е и изобщо срещат ли се проблеми с нея ?
-Нямам ABS или просто не работи ,но лампи по таблото никакви не светят. Как да най-лесно да разбера има ли АBS или не ?
-Какви са заводките размери на гумите ?
-Какъв разход на гориво трябва да очаквам от тази джипка ?
-Кое е най-доброто масло за този мотор ?
За сега е това

Благодаря предварително на отзовалите се.
Коментар