Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли реглаж на височина на предните седалки на ТЕРАНО 2 ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Има ли реглаж на височина на предните седалки на ТЕРАНО 2 ?

Да попитам-има ли реглаж на височина на предните седалки на ТЕРАНО 2? Защото днес пробвах да покарам Едно Терано 1 и ми беше ниско, неудобно и с лоша видимост. То верно, че му беше изтърбушена седалката, а и аз не съм от най-ръстовите но се почувствах като в инвалидна триколка!
    ... Смръщена, четириока, двуврата мръсница, с вечно недоволен изруд под капака, влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска, тясна и неудобна вътре...[SIGPIC][/SIGPIC]

От: Има ли реглаж на височина на предните седалки на ТЕРАНО 2 ?

Здравей колега,
    По принцип има, ама най-сигурно е една възглавничка - за подложка ;-)
    Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
    Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
    Opel Campo 3,1 TD '99
    Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

Реглаж във височина няма, има само реглаж на наклона на седалката.
      Nissan Terrano R20 2.7TDI
      Toyota RAV 4 2.2 D-4D

Коментар

Има лявата, дясната няма.При мен поне е така.А пък седалки по моргите да искаш.....

Коментар

Първоначално публикуван от kikimora Преглед на мнение
          Има лявата, дясната няма.При мен поне е така.А пък седалки по моргите да искаш.....
          Снимай ако може. Мойто уж е комплектация с всички екстри, а има реглаж само на наклона на долната част на седалката и опората за гръбнака на облегалката. Не бях чувал за комплектация с реглаж по височина, но пък човек се учи цял живот.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Снимай ако може. Мойто уж е комплектация с всички екстри, а има реглаж само на наклона на долната част на седалката и опората за гръбнака на облегалката. Не бях чувал за комплектация с реглаж по височина, но пък човек се учи цял живот.
            Възможно е само дългата база да предлага тая благинка. А заради по-сложния механизъм на сгъване с приплъзване при късата-не ??? Това дето го "пробвах" беше от старите-двуврато и нямаше. Ама ако има някой с повече наблюдения, нека сподели.
            ... Смръщена, четириока, двуврата мръсница, с вечно недоволен изруд под капака, влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска, тясна и неудобна вътре...[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Между другото, колеги ТЪСЯ такава "жипка" http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102766 ако не сте забелязали обявата. Също ако имате впечатления и смятате, че избора ми е редно да бъде коригиран, ще се чувствам благодарен за всякакви мнения и препоръки. Благодаря.

Коментар

Моето е дълга база и мисля ,че е пълна комплектация , обаче няма реглаж във височина на шофьорската седалка.Има регулиране на наклона на седалката и на опората на кръста .Това е от моне .Обаче все пак си пробвай мисля ,че не е толкова ниско колкото единицата.
                Късмет
                RAV 4
                F650GS

Коментар

А, точно такова и мойто има.

Колкото до височината - терано 1 няма нищо общо с терано 2, точно по отношение на седалки. В Т2 се седи като на трон, докато в Т1 е някак по-близо до пода. Това поне е мойто субективно впечатление.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

И мойто уж се води с всички екстри(дълга база 2002),има само реглаж на наклона на шофьорската седалка и лумбалните прешляни

Коментар

Терано 2 си има реглаж за височината на седалката(поне моето де - 3.0 дизел, къса база, 2003 година).
                      Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

Коментар

Първоначално публикуван от stifler Преглед на мнение
                        Терано 2 си има реглаж за височината на седалката(поне моето де - 3.0 дизел, къса база, 2003 година).
                        Няма ли кой да щракне една снимка?

Коментар

Спарки,
                          съжалявам, но аз имам в предвид регулацията на наклона, променя се и височината , но неособенно-съжалявам ако съм заблудил някого.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            Няма ли кой да щракне една снимка?
                            Утре ще кача снимка.
                            Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

Коментар

Първоначално публикуван от kikimora Преглед на мнение
                              Спарки,
                              съжалявам, но аз имам в предвид регулацията на наклона, променя се и височината , но неособенно-съжалявам ако съм заблудил някого.
                              Aaa, това да. Променя се височината, но само на предната част, та евентуално да имаш опора и на краката. Там, дето ти седи "Д"-то височината си стои същата. Поне при мен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X