Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Леки" подобрения на един стар Патрол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: "Леки" подобрения на един стар Патрол

Тъй и тъй съм го разпилял да взема и двигателя да сменя,,,,,,,,4200 от Тойота атмосферка има един

пък ако и пастне на моите скоростиииииии
    driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Ти май тая зима не искаш да караш
      Борис 0888 999 едно едно9
      PATROL Y260 RB30S

Коментар

Днес погледнах какво става със стареца.
        Това което видях ме накара да си ококоря очите
        Бая дълги койловъри, като задните вече са сложени, заден кардан с тръба нещо като 2 цола. доста дълги предни носачи от дебелостенна тръба която в краищата е примачкана и е навита вътрешна резба за да се регулира дължината, унибали, оригинален КОМ и други неща които вече не помня. А, и мостовете са мръднали съответно предния напред, задния назад.

Абе болна работа...
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Днес погледнах какво става със стареца.
          Това което видях ме накара да си ококоря очите
          Бая дълги койловъри, като задните вече са сложени, заден кардан с тръба нещо като 2 цола. доста дълги предни носачи от дебелостенна тръба която в краищата е примачкана и е навита вътрешна резба за да се регулира дължината, унибали, оригинален КОМ и други неща които вече не помня. А, и мостовете са мръднали съответно предния напред, задния назад.

Абе болна работа...
          Ей предател.....добре че не прави снимки че щеше тотално да разбиеш конспирацията

Коментар

Айде въпрос към знаещите.....какво ще стане ако сложа турбо на атмосферен двигател SD 33D??смукателен , изпускателен колектор + турбина- и стареца ще литне....
            отговор А- Към пункта за скраб
            отговор Б- Ще върви
            моля отговорите да са обосновани.....на кенгуро-континента ги правят

Коментар

В - ще върви към пункта за скраб

Кво ще стане зависи от кой го слага. Карантиите на атмосферния и на асматика са различни. Т.е. ще живее ама колко - не е ясно.
              За капак е т.сто пъти по-евтино да си купиш готов с търбо
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Този двигател си съществува с турбо и 15 коня повече.
                Ако въпроса е за по-голямо такова, тогава, вероятно ресурса би намалял право пропорционално на увеличаването на мощноста.
                Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                ... turn on your A/С !

Коментар

то за 15 магарета не си струва......аз съм ги докарал от друго

олекотяване му е майката...колкото по малко кг.толкова по добре
                  май ще пращам по голямата част от купето за скраб

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                    то за 15 магарета не си струва......аз съм ги докарал от друго

олекотяване му е майката...колкото по малко кг.толкова по добре
                    май ще пращам по голямата част от купето за скраб
                    25 са магаретата и си заслужава,писал съм ти и преди,но дали с слагане на турбина на твоя или цял двигател с турбо ???Мисля ,че и буталата са различни,двигател с турбо ако се разтърсиш за около 500лв може да намериш.
                    "Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
                    Кольо.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:18 02.jpg
Прегледи:1
Размер:162.6 КБ
ID:5455841Натиснете снимката за да я уголемите

Име:18 02 (1).jpg
Размер:60.3 КБ
ID:5455842Натиснете снимката за да я уголемите

Име:18 02 (2).jpg
Размер:76.9 КБ
ID:5455843Натиснете снимката за да я уголемите

Име:18 02 (3).jpg
Размер:82.2 КБ
ID:5455844

Коментар

При ход на гумата един метър от същата страна отзад гумата не се отлепя от земята!Може и повече но ще се пробва след като с монтира част от купето,малка част следва доукрепване на заварките,монтаж на кормилната уредба ,усилване на мостовете и т.н.

п.п.тоя на снимката е един дето знае какво прави..... пък и не мога да му насмогна на дискове за флекса и на електроди....

Коментар

Язък за дядото. Синьото много му отива...
                          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                            Язък за дядото. Синьото много му отива...
                            нави ме ще му боядисам карантийките в синьо...

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                              п.п.тоя на снимката е един дето знае какво прави..... пък и не мога да му насмогна на дискове за флекса и на електроди....
                              До тук беше лесното. Я го питай какво управление ще измисли?
                              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Елементарно хидравлично симетрично от багер или земетелска техника. За цвета, да знаеш, че жълтото и червеното вдигат поне 20 коня и десет сантиметра ходове...
                                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X