Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Леки" подобрения на един стар Патрол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: "Леки" подобрения на един стар Патрол

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
    Продай ги, но си изясни какво ще те "насити". Тая Тойота е перфектна в оригиналната си конструкция, но не е за това за което говориш в темата. ГЕ-то евентуално ще ти даде блокажи и пружинно окачване, но същата база, значително по голяма маса и голяма вероятност за още по голям мъртвец под капака.
    "Наситата" няма как да стане само с "шпренгване" и кичене на железа при която и да е от горепосочените машини.
    Знам че става въпрос за кинти!Което най малко ме притеснява!

Аз така или иначе Патрола продължавам да си го правя както ми е кеф...блокажи...и разни други "подобрения"както казах не го продавам поради финансови причини!Той си ми служи вярно!
    driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Темата мина 10000 прегледа!това си е рекорд за една стара джипка

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
        Темата мина 10000 прегледа!това си е рекорд за една стара джипка
        А ти си решил да сменяш стареца, я си го карай и не се оглеждай за некакви палави японки
        Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
        Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
        Opel Campo 3,1 TD '99
        Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

Щях да ти кажа какво да си вземеш, ама ти се палиш да ми режеш ухото

Все така ще те обикалям като пчеличка докато се мъчиш да излезеш от локвата...
          Особено пък ако стане това за което ми бръмчи една муха в празната глава...
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2348.jpg
Прегледи:2
Размер:111.6 КБ
ID:5279611Дъртия испанец с японско сърце е малко грубичък Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00300.jpg
Прегледи:4
Размер:206.1 КБ
ID:5279610 но не се дава лесно

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              Щях да ти кажа какво да си вземеш, ама ти се палиш да ми режеш ухото

Все така ще те обикалям като пчеличка докато се мъчиш да излезеш от локвата...
              Особено пък ако стане това за което ми бръмчи една муха в празната глава...
              Ей витаралясник,на мен ми викат Гробаря /знаеш защо/а на теб как ще ти викаме полуоската или карето а може би.......

Коментар

Най новата простотия която роди болния ми мозък да изкарам и ауспуха от другата страна успоредно на шнорхела защо не питайте просто трябва да продължа да правя нещо по стареца

Та въпросчето е отдолу ли да прекарам тръбата или отгоре над двигателя ??Май ще е отгоре че ще има и място за гърне до казанчето за чистачките но пък ще стане топличко в двигателния отсек ще мерим отдолу !
                Имам ауспух хайде даи ниакой лев
                ДЕЦАТА СА НАЙ-ГОЛЯМОТО ЩАСТИЕ

Коментар

Първоначално публикуван от Бумбар Преглед на мнение
                  Имам ауспух хайде даи ниакой лев
                  е нали аз ти го върнах!А и идеята е друга /не като на синия донор/ ще се прави успоредно на шнорхела по същия "дизайн"
                  Тази седмица го мятам!

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:6.06 (2).jpg
Прегледи:1
Размер:93.4 КБ
ID:5282443Натиснете снимката за да я уголемите

Име:6.06 (1).jpg
Прегледи:1
Размер:130.4 КБ
ID:5282441Натиснете снимката за да я уголемите

Име:6.066.jpg
Прегледи:2
Размер:109.0 КБ
ID:5282440

Какво му се случва но моя старец..............пак мутира пораснаха му мустаци/МИГАЧИ/ на друго място

Какво ли ще му се случи скоро ...може би нова броня новичка маска от неръждавейка с вградени две новички "хели"
                    Прикачени файлове

Коментар

От два дни стареца е в сервиза ,прави му се ауспух изведен успоредно на шнорхела/малии как реве това чудо без гърне което се оказа че не е оригинално и доста задъхва асматика на всичкото отгоре е и с по малка по диаметър тръба което още влошава работата на моторетката/подкартерна броня/старата съм я изгубил някъде /предна и задна броня !До няколко дни ще има резултат,а както и вали постоянно и проби из горите!

Коментар

От два дни стареца е в сервиза ,прави му се ауспух изведен успоредно на шнорхела/малии как реве това чудо без гърне което се оказа че не е оригинално и доста задъхва асматика на всичкото отгоре е и с по малка по диаметър тръба което още влошава работата на моторетката/подкартерна броня/старата съм я изгубил някъде /предна и задна броня !До няколко дни ще има резултат,а както и вали постоянно и проби из горите!
                        Ауспуха изобщо не му е мястото там - ще пълни купето с пушек.
                        А тая защита дето й викаш подкартерна освен да се пълни с кал друго не прави.
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                          Ауспуха изобщо не му е мястото там - ще пълни купето с пушек.
                          А тая защита дето й викаш подкартерна освен да се пълни с кал друго не прави.

Демокрация.........всеки прави каквото си поиска!Даже и грешно така съм решил пък после ще видим!!!

Коментар

Да бе, аз просто ти казвам, пък ти където искаш го слагай. Ясна ми е тръпката да си правиш уникален джип.
                            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Е чак пък уникален.....не че остана много от оригиналния му вид но,поне си го осъкатявам както аз си искам!

Коментар

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X