Пускам тази тема,тъй като ми предстои такъв монтаж на моя Патрол.Ако има някой лебедка монтирана по този начин на своя Нисан,нека сподели идеи и предложения за монтажа-ще са ми от полза.Ще пускам снимки при всеки един напредък.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Монтаж на лебедка на Патрол зад дясната седалка(вътрешен монтаж)
Свий
X
-
От: Монтаж на лебедка на Патрол зад дясната седалка(вътрешен монтаж)
п шина през купето, захваната за шасито и си тиИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
-
Е тя снимката е на аватараИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Евгени turboto Преглед на мнениеКой Патрол.Качи една снимка да го видим.Може да помогнем.И то при него се получава най лесно.0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladyas Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]271871[/ATTACH]
Ето го:
'' лебетка няма да ти трябва.Мое мнение.
Коментар
-
Днес и на мен ми доставиха новата лебедка/12000 либри/от вромос за моя Патрол.Взех си и планка за външен монтаж/мисля че ще стане по прецизно от праена планка/ Та и аз съм пред дилема къде да я монтирам,иска ми се да е вътре но ще заема доста място/звяра още не е прежален само за състезания/ Неможе ли да се изреже пода зад седалката и да се направи захващане към рамата с профили и така само по малата част лебедка да е вътре а останалата отдоло и въжето да минава през тръба отдоло?Знам че раздатката ще пречи но все пак?driving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
-
Ох.
Четете архивите на форума. И двете идеи са неправилни, а за начинаещи - и напълно нереализуеми.
Никой няма да откаже отговор на конкретен въпрос, а на въпроси от типа "Кажи какво е химията!", май вече никой няма настроение да отговаря. Просто не е сериозно.
А според въпросите - лебедки изобщо не ви трябват.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеОх.
Четете архивите на форума. И двете идеи са неправилни, а за начинаещи - и напълно нереализуеми.
Никой няма да откаже отговор на конкретен въпрос, а на въпроси от типа "Кажи какво е химията!", май вече никой няма настроение да отговаря. Просто не е сериозно.
А според въпросите - лебедки изобщо не ви трябват.driving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
-
Първоначално публикуван от GRI6AN Преглед на мнениеКоега,мисля,че с тия гуми дето си го ''убул
'' лебетка няма да ти трябва.Мое мнение.0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"
Коментар
-
Първо да обясня защо искам вътре да я монтирам.Патрола е много тежък отпред и лебедката,която ще слагам е м/у 40-50кг-остава и нея да я прасна отпред и ще върви на челна стойка.Отзад ще сложа и втори акумулатор около 160-180ah,който също е към 40кг.,така ще се компенсира до известна степен разликата в тежеста отпред и отзад.0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"
Коментар
-
Когато е легнал в коловозите не ти трябва лебедка, а джек. Това го пише в буквара. Лебедката служи за друго.
Каквото си чел за централните компоновки, ние сме го написали, благодаря за лекцията. Но е малко вероятно да се оправиш с външна предна лебедка, със задна - не е вероятно, а с централна - изобщо. Толкова повече, че въжето в тръба, е класическа грешка. За домашно - сам прочети защо.
Лебедката, която не е по строителната ос на колата, е отделна катастрофа, в това число - за много напреднали. За начинаещи е еднозначно обръщане, и пребити хора.
Коментар
-
Много патетично но уви без смисъл и явно грам опит...
Последния тукашен шампион по офроуд е направил фатална грешка да ползва вътрешна (в купето). Явно той наистина не знае за какво става въпрос. Нищо, че като се каже Тойота и всички ходят при него. И така от 10г.
Коментар
-
Ми, може някъде и да съм сбъркал.
За пръв път видях лебедка през 80-та. После и централна. Задачата все пак е за професионалисти. За последно минах на лебедка 1 200 километра преди две години. По нашите земи има само още един щурман, който е правил същото. Ама сега може да има нови технологии ...
Яро, спести поне опасните съвети, а? Човекът с пубертетен възторг се кани да излиза от коловоза на лебедка, а ти му добавяш ... Хич да не е - не е колегиално. Ти ли ще му платиш ремонта след тоя купон? Или ще му подпреш хамбара, 2,5 тона, като го опъне с диагоналната лебедка? Или ще изчукаш замръзналата кал от тръбата под корема? Може поне да извадиш камъните и пясъка, които въжето е завлякло в тоя ръкав? И в него се е протрило? Под водата? В лепкавата кал?
IP технологиите работят лошо в транспортното машиностроене, вервай ми. Па и всичко е откраднато преди нас.Последно редактирано от Стефан; 19-11-10, 00:43.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар