Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за навара d22 2002г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпрос за навара d22 2002г

Определено не държа да е пикап просто един приятел докара от вън такъв затова питам.Днес успях да го покарам и направо останах супер разочарован.На неравен асвалт е супер нестабилен.Добре че си затворих страничното стъкло да не изпадна,дали защото беше с чисто нови гуми 265х70х16 зимни или си е така незнам.Може и аз да не разбирам,вие кажете.
    NISSAN NAVARA D22 2.5di

Коментар

Ами ако до сега си карал някоя спокойна семейна колица, не ме очудва ,че си останал разочарован след срещата ти със камиончето.
      Просто карането на пикап е за ценители на усещането!!! Останалите го карат за да си вършат селскостопанската работа!!!!
      Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Този пикап е един здрав работен кон!
        Не е супер лукс като 5-цата нито комфортен като нея!
        Не е за човек който е карал такава кола. Ще ти изпадат пломбите.
        Инъче е здрава от към електроника защото подчти няма. Което е по добре.
        Може да се товари много и да дърпа. И с този голям въртящ момент и лекотаа му отзад плюс шпера му се пързаля добре и контролеруемо в завойте!
        Валю съжалявам за случилото се. Ще си правиш ли пикапа или ще го продаваш на части?

Коментар

Още не е ясно. По-вероятно ще се продава или ще го резна за някой изперкал проект на рали рейд бегачка.
          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

Много сте прави колеги ,първата ми среща с такова "чудовище" направо ми спря тока,от петицата все едно се качих в ЗИЛ само че разликата е че много върви .Незнам може би е въпрос на привикване,ама като ми е за първи път още имам лош привкус.
            NISSAN NAVARA D22 2.5di

Коментар

Първоначално публикуван от moni76 Преглед на мнение
              ......Незнам може би е въпрос на привикване.....
              Не е въпрос на привикване. Такава си е колата. Няма как да я сравняваш с 5цата. Имай предвид, че Наварата не друса много. Дори бих казал, че вози меко. Смятай как са другите джипки. Ако тя ти се е видяла като ЗИЛ, ела да ти дам да покараш малко Патрола на жена ми - GR Y61. Ще ти се види като танк. Когато Женя се качи за първи път на Х3-ката, обиколи квартала, и като слезе ме пита кво ще я правиме тая тротинетка.
              Нещата са много различни и е най добре да помислиш за какво ти трябва колата, да пробваш лично кое как е, да помислиш пак и пак да пробваш. После купуваш каквото каже жената и готово.
              Успех.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

К'ъв ЗИЛ, к'ви пломби бе колеги. Аз за пръв път като се качих в злополучната Навара на Вальо се влюбих. Като го видях отвън не ми хареса. Само 10-15км го покарах и вече го исках. Е... не е Мерцедес, ама не е чак толкова зле.
                Но пък човек ако ще си купува пикап трябва да знае за какво му е. Да си купиш пикап пък да го ползваш като автомобил ... или както в случая само защото има 4х4... Много превозни средства са 4х4.
                Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Колеги, днес баща ми карал НАВАРА d40 на негов приятел и каза че доста добре се държала, та въпроса ми е има ли разлика в пътното поведение между d40 и d22 защото много ме учуди тая работа. Започвам да си мисля да неби да има проблем в окачването и по точно амортесьорите.
                  NISSAN NAVARA D22 2.5di

Коментар

Според мен Д40 вече е паркетник и вози по добре окачването му е различно.

Коментар

Колеги оказах се прав, пикапа си вози перфекно до 80км след това при най-малкото поклащане и започва едно клатене.След преглед в сервиз се оказа че са заминали предните амортесьори.Кажете откъде и какви да търся.Другото нещо което нее добре,на 3та и 4та придърпва след 2000 оборота.На 1,2,5та няма ядове.Има такава тема във форума със същите симптоми но не е довършена.Моля колегата да сподели как го е оправил, защото само това ме спира да не го взимам.
                      NISSAN NAVARA D22 2.5di

Коментар

Аз сложих Каяба газови. Клатенето изчезна, но остана ситния кец. Може да е от още съвсем новите амортисьори и това, че аз не съм състезател. Оригиналните бяха Каяба маслени, обикновенни, ниско налягане.

Как придърпва само на 3та и 4та като е с ръчни скорости не ми го побира главата.
                        Вальо. О888 557Ч7Ч
                        Silverado 1.3 i

Коментар

Колегата NEXT да каже , че и на мен не ми го побира.
                          NISSAN NAVARA D22 2.5di

Коментар

Еми проблема се оправяше няколко пъти временно с добавки за нафтата. След това говорих с един познат който има терано 2.7тд. И той имал преди такъв пролем и му почистели цедката на нафтовата помпа. Но наварата е комн райл и незнам как ще стане този номер при нея.

Коментар

Първоначално публикуван от Next Преглед на мнение
                              ....... Но наварата е комн райл и незнам как ще стане този номер при нея.
                              D22, 2002г. е обикновен турбо дизел 2500см2, 133 коня.. След 2004 става коман райл ама мотора се казва D40.
                              Вальо. О888 557Ч7Ч
                              Silverado 1.3 i

Коментар

D22 е турбо дизел интерколер.
                                грешката е моя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X