Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси относно Терано ... и молба за малко помощ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпроси относно Терано ... и молба за малко помощ

Здравейте,

Имам проблем със задната чистачка. Когато купих колата тя не работеше (не че сега работи ). След като разглобих салона погледнах и нея. Оказа се, че в машинката влизат два кабела. Единият е с постоянно захранване а другият управляващ. Този управляващият ми прави проблем. Има напрежение по него, но кагато е под товар (малка крушка примерно) напрежението пада до 0.5 В. Идея нямам това от какво може да е. Интересното е, че понякога когато тръсне някъде чистачката се пуска. Някой ако даде идея ще съм благодарен.

Също така се издирва колега с терано 2 2.7 ТДИ, който смята, че колата му е добре . Струва ми се, че моето не е върви така както ми се иска. Затова ако на въпросният колега му се кара малко чужда кола ще пие бира след това.

Продължаваме по реда . Някой ходил ли е на диагностика (компутарана) и ако е може ли да каже къде и каква е била цената. Казаха ми, че ако не върви най - вероятно е проблемен дебитомера и за това искам да го проверя.

И последно щото сигурно съм ви отегчил. Искам да си сложа решетка зад задните седалки. Имам решетка, но нямам телоподаващо и гараж. Ако на някой колега му се занимава естествено ще си платя колкото струва. Просто решетката е малко по - голяма и трябва леко да се прекрои.

От: Въпроси относно Терано ... и молба за малко помощ

Първоначално публикуван от spirco Преглед на мнение
    1.Също така се издирва колега с терано 2 2.7 ТДИ, който смята, че колата му е добре .....
    2.Някой ходил ли е на диагностика (компутарана) и ако е може ли да каже къде и каква е била цената. Казаха ми, че ако не върви най - вероятно е проблемен дебитомера и за това искам да го проверя......
    3.Ако на някой колега му се занимава .
    Примерно
    1.Спарки
    2.Спарки
    3.Дядо Владо
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

1. Кабела ти се е прекъснал някъде по пътя, и дава само лек контакт, или имя някоя ръждясала букса (по-малко вероятно). Досадна работа, и пипкава. Не помня откъде минаваха жиците, но ако има прекъсване, най-вероятно е при прахода между купето и задната врата.
      2. Хем съм ходил, хем за двигателя си имам кабел и си я правя сам. Ако не свети "Check engine", или крушката е махната, или изгоряла, или просто няма грешки, което обаче не значи че всичко е наред. опитай да изключиш дебитомера и опитай да запалиш (няма да успееш, до колкото помня). Лампата трябва да светне. Ако не светне, значи я няма. Грешки мога да ти прочета и аз. Става за 5 минути. Ако ми се домъкнеш, "диагностиката" става за 5 минути.

За решетката - някой друг да каже.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Здравейте,

Ще съ възползвам от предложенията и на двама ви . Дядо Владо ще го намеря по телефона, но със Спарки не знам как да се свържа.

Благодаря

Коментар

Първоначално публикуван от spirco Преглед на мнение
          .............................................. Дядо Владо ще го намеря по телефона, но със Спарки не знам как да се свържа ...........................................................

Ами вземи пиши ... тук в тази тема !!!
          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

нула8осем90727пет7
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Дядо Владо,
              Кога ще ти е удобно да мина за решетката. Аз след обяд ще ти се обадя, че сега е малко раничко, но все пак ако видиш пиши.
              Примерно утре след обяд удобно ли е или Събота и Неделя?

Коментар

Колеги наскоро си купих терано 2,7 2000г джипката върви перфектно но отскоро почна да ми гасне в движение изчаквам пет минути пали от какво може да е това благодаря

Коментар

Пъхни му кламера и поне отчасти ще си каже.Иначе диагностика. А на проба грешка,датчика на КВ.

Коментар

На проба не излиза нищо

Коментар

Как става с кламера и какво трябва да гледам колега

Коментар

Първоначално публикуван от powerful Преглед на мнение
                        Как става с кламера и какво трябва да гледам колега
                        Така: http://www.offroad-bulgaria.com/show...08#post3265608

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X