Здравейте,
Имам проблем със задната чистачка. Когато купих колата тя не работеше (не че сега работи
). След като разглобих салона погледнах и нея. Оказа се, че в машинката влизат два кабела. Единият е с постоянно захранване а другият управляващ. Този управляващият ми прави проблем. Има напрежение по него, но кагато е под товар (малка крушка примерно) напрежението пада до 0.5 В. Идея нямам това от какво може да е. Интересното е, че понякога когато тръсне някъде чистачката се пуска. Някой ако даде идея ще съм благодарен.
Също така се издирва колега с терано 2 2.7 ТДИ, който смята, че колата му е добре
. Струва ми се, че моето не е върви така както ми се иска. Затова ако на въпросният колега му се кара малко чужда кола ще пие бира след това.
Продължаваме по реда
. Някой ходил ли е на диагностика (компутарана) и ако е може ли да каже къде и каква е била цената. Казаха ми, че ако не върви най - вероятно е проблемен дебитомера и за това искам да го проверя.
И последно
щото сигурно съм ви отегчил. Искам да си сложа решетка зад задните седалки. Имам решетка, но нямам телоподаващо и гараж. Ако на някой колега му се занимава естествено ще си платя колкото струва. Просто решетката е малко по - голяма и трябва леко да се прекрои.
Имам проблем със задната чистачка. Когато купих колата тя не работеше (не че сега работи

Също така се издирва колега с терано 2 2.7 ТДИ, който смята, че колата му е добре

Продължаваме по реда

И последно

Коментар