Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Задни светлини за ГР

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Задни светлини за ГР

Контейнера в Дубай ще се пълни след 15 януари. Дайте номер на тия стопове. Мисля да поръчам 5-10 комплекта, да има за Y60 и Y61.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

y61:
      26554/9-vb100
      26550/5-vb125

за y60 не ми излиза каталог на близкия изток
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

И ез искам един комплект......за Y60
        [SIGPIC][/SIGPIC]THE FUTURE OF MOTORSPOTRS IS NO LONGER MOVING FORWARDS IT`S GOING...SIDEWAYS

Коментар

Поръчката за стоповете от Дубай на дву или три секциони са,ако са на три секциония стоп и все още има вариянт и цената е приемлива ще вема един комплект.

Коментар

Забравих да напиша, че ми трябват за Y60 предварително. Благодаря.

Коментар

Ако работата стане, ще поръчам от всички по няколко комплекта. Като дойдат ще знаеме цена и какво точно са успяли да намерят.
              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                Ако работата стане, ще поръчам от всички по няколко комплекта. Като дойдат ще знаеме цена и какво точно са успяли да намерят.
                Ок ще следя темата.

Коментар

В София при арабите на Симеон след № 100 има магазин за японски и корейски авточасти, магазина е много зареден и цените са добри. При липса на на дадена част до няколко дни я доставят особенно за Нисани съм намирал доста неща.

Коментар

Първоначално публикуван от ukan2 Преглед на мнение
                    В София при арабите на Симеон след № 100 има магазин за японски и корейски авточасти, магазина е много зареден и цените са добри. При липса на на дадена част до няколко дни я доставят особенно за Нисани съм намирал доста неща.
                    Колега тава е магазина преди Княз Борис 1 в посока Мария Луиза ако не се лъжа май беше син отвън за същия ли говорим?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X