Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Луфт в скоростния лост на Патрол Y260

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Луфт в скоростния лост на Патрол Y260

След като се отъркалях добре с моя хубавец и сега вече го постегнах и се кара ,забелязах голям луфт в скоростния лост.Свалях целия лост,но не забелязах нищо видимо по него да е счупено или износено.Скоростите си включват добре,но в самия лост има луфт и това ме дразни жестоко,въпроса ми е сблъсквал ли се е някой с такъв проблем за да даде идея от къде може да идва този луфт.
    0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

От: Луфт в скоростния лост на Патрол Y260

С кой мотор си?Моя е 3300 с чугунената кутия.Старата ми ск.кутия/която успях да убия/ имаше лек луфт и даже превключваше трудно след като я счупих и разглобих установих че на самия лост на ябълката имаше някаква пластина да уплатнява и беше доста износена,не съм гледал на сегашната кутия дали го има но ми се стори че е слагана допълнително.
    driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

2.8ТД.На моя лост не видях да има такава пластина,единствено при сваляне на лоста от втората зегерка(тази която е по-надолу) имаше нещо като шайба изпълняваща ролята на пружина и тя се беше счупила-това е което видях,но не мисля че е от нея.

Коментар

Като се махне капачката около ск. лост има една пружинка и съчма. Тази комбинация държи лоста. Виж дали можеш да намериш такава пружина /която е счупена/ и сигурно ще се оправи.

Коментар

Имам разглобени скорости ,звани или мини кам мен щте свалим каквото ти трябва
          "Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
          Кольо.

Коментар

Първоначално публикуван от Patrol fen Преглед на мнение
            Като се махне капачката около ск. лост има една пружинка и съчма. Тази комбинация държи лоста. Виж дали можеш да намериш такава пружина /която е счупена/ и сигурно ще се оправи.
            Мерси за инфото,тези дни ще отворя капачката за да видя как са нещата там.

Коментар

Първоначално публикуван от hunter vl Преглед на мнение
              Имам разглобени скорости ,звани или мини кам мен щте свалим каквото ти трябва
              Ако се наложи ще звънна.Благодаря!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X