След като се отъркалях добре с моя хубавец и сега вече го постегнах и се кара ,забелязах голям луфт в скоростния лост.Свалях целия лост,но не забелязах нищо видимо по него да е счупено или износено.Скоростите си включват добре,но в самия лост има луфт и това ме дразни жестоко,въпроса ми е сблъсквал ли се е някой с такъв проблем за да даде идея от къде може да идва този луфт.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Луфт в скоростния лост на Патрол Y260
Свий
X
-
От: Луфт в скоростния лост на Патрол Y260
С кой мотор си?Моя е 3300 с чугунената кутия.Старата ми ск.кутия/която успях да убия/ имаше лек луфт и даже превключваше трудно след като я счупих и разглобих установих че на самия лост на ябълката имаше някаква пластина да уплатнява и беше доста износена,не съм гледал на сегашната кутия дали го има но ми се стори че е слагана допълнително.driving Offroad .. IPSC shooting and hunting
-
2.8ТД.На моя лост не видях да има такава пластина,единствено при сваляне на лоста от втората зегерка(тази която е по-надолу) имаше нещо като шайба изпълняваща ролята на пружина и тя се беше счупила-това е което видях,но не мисля че е от нея.0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"
Коментар
-
Първоначално публикуван от Patrol fen Преглед на мнениеКато се махне капачката около ск. лост има една пружинка и съчма. Тази комбинация държи лоста. Виж дали можеш да намериш такава пружина /която е счупена/ и сигурно ще се оправи.0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"
Коментар
-
Първоначално публикуван от hunter vl Преглед на мнениеИмам разглобени скорости ,звани или мини кам мен щте свалим каквото ти трябва0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар