Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Годишни разходи за данък МПС и ГО

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Годишни разходи за данък МПС и ГО

Здравейте.Четох много но не намерих информация кой колко заплаща годишно за своята джипка по данъка и гражданската.И по спецялно ме интересуват теранот 1 и 2 с 2.4 и 2.7 моторите,както и патрола Y260 с неговите всички двигатели. Интересно е и друго има ли фрапираща разлика между SD33 и SD33T в цената на данъка тъй като минава 100-те коня. От година и половина се опитвам по всякакъв начин да си заменя колата или да я продам за да се сдобия с джип(решението е взето само е въпрос на време).И понеже Нисан ми е слабост затова питам тук.Но нямам представа как вървят данъците на тези джипове.Сега друг е въпроса че в различните населени райони данъка е различен както и различните застрахователни компании застраховат различно, но доло горе ще разбера.
    Благодаря предварително.
    Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080

От: Годишни разходи за данък МПС и ГО

Моя еY260 SD33 данък 10 лв/води се товарен но отзад имам сгъваема седалка от Y60 дълга база последния ред/ застраховка 230 лева!
    driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Ето един калкулатор,пуснат от колега в друга тема http://www.epi.bg/calc_danak_auto.php вкарваш данните и получаваш резултат за данъка.Има подобни калкулатори и за ГО.
      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Калкулатора не е верен тъй като не е по райони.Например колата която имам миналата година данъка и беше 161 лева а тази година 180лв. а калкулатора ми каза 116лв.
        Де да беше толкова

Коментар

Мисля,че за съвсем точна информация ще трябва да се обърнеш към общинската администрация по местоживеене...Ако са напредничави,може да имат калкулатор и в интернет,ако не-справка на място.
          Тъй като не си посочил от къде си,едва ли някой ще ти даде по-точна информация.
          Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Да прав си обнових си малко профила.Идеята ми беше за цяла България не само за града в който аз живея.
            А в Варна ако отида в изчислителния център с подобни въпроси, ще ме изхвърлят като мръсно коте, но само ако преди това изчакам 45 човека пред мен.Така че там е почти невъзможно да се научи нещо още повече, че дори и като си регистрирах наскоро малката кола ми казаха, че след 2 месеца щяло да излезе решението колко пари ще е данъка.

Коментар

Ето в тази тема има споделени преки впечатления от собственици на различни марки 'жипки: Колко е данъка за Вашия джип?.
              Що се отнася до задължителната застраховка ГО, там цените могат да варират толкова много (според водача, автомобила, застрахователното дружество, наличие на други застраховки в същата фирма и др. условия), че може да има разлики от по над 50 лв. при сходни параметри.
              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Извинявам се не съм я видял тази тема. От нея напълно разбрах това което ме интересуваше. Затова изтийте моята.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X