Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой да е сменял тампони на двигател на дизелово терано 2?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Някой да е сменял тампони на двигател на дизелово терано 2?

Май скъсах единия. Някой да ги е борил случайно? Имам ги налични оригинални чисто нови, ама с тоя чугунен кютук отпред май ще падне веселба.

Ще се радвам ако някой сподели опита си, та да не откривам топлата вода. Аз имам някои идеи, но до колко ще са удачни - ще се види като тръгна да се занимавам. Може да се окаже "пейн ин ди ас", а може и "пийс ъф кейк".

...та, нечии 5 стотинки дали ще видим?
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

От: Някой да е сменял тампони на двигател на дизелово терано 2?

В една тема се интересуваше от тирфор. Не си се похвалил, кво стана?
    Иначе, аз ги вдигам с рамената на подемника.
    Може и някоя неделя да го прикараме на пангара.

Коментар

Ще видя дали утре ще измисля нещо. Всъщност ще видя и дали е скъсан, или е нещо друго. Ако не - вариант е, още повече че дигателя си има куки и вдигането няма да е особено трудно.

А тирфор още нямам.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Спарки,

Какво стана с тампоните? Смени ли ги и по кой начин? И моите са за смяна, но нямам възможност за дигане на двигателя? По скоро си мислех отдолу леко с крикчето за блока.

Коментар

Проверих оня ден. Всичко е здраво. Явно поради посгъстеното масло в скоростите от по-студеното напоследък време, от там малко по-различното им превключване, са ми направили впечатление, та съм се вторачил.

Отгоре на блога, в предната му част, има кука за вдигане. Не знам дали няма да е по-лесно да се махне тампона с все планката към двигателя. По отношение на болтове определено ще е по-лесно ваденето и слагането на тампона така, само дето неприятното е че ще трябва да се махне и масления филтър отляво. Ама без вдигане на двигателя няма да стане. Дали отдолу или отгоре-друг въпрос, но аз поне не виждам начин да се вдигне отдолу. Твърде е високо, а и предния диф, гредички и прочие полюции пречат сериозно на тая операция.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X