Здравейте колеги,доиде време да сменям предни амортисиори и биалетки че са в трагично състояние,молбата ми е ако може да ми преоръчате каква марка да взема и по точно от къде да си ги поръчам, защото това ме затруднява доста не намирам онлине магазини в България.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Терано 2 амортисьори и биалетки
Свий
X
-
От: Терано 2 амортисиори и биалетки
Биалетки - според мен само оригинални. mimo13 и patrol fen са твойте хора. Амортисьори, може оригинални (Каяба), или каквито други решиш. Бюджетно решение са Monroe Adventure - под 100лв бройката. В никакъв случай не взимай биалетки FLENNOR - боклук неземен са.
Онлайн български магазин за авточасти няма и да намериш.Поне не и за нисан.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
-
Здравей,
Преди около месец питах в евро 07 за цени. Не съм много сигурен в момента, но мисля, че предни бяха около 80 лв. а задните 65. Става въпрос за Токико маслени. Мисля, че като марка тези са много добри.
Ако толкова ти е проблем намирането мисля, че мога да ти помогна с евентуална покупка и по еконт.
Коментар
-
едно интересно мнение прочетох във форум на рено, та реших да го погледнете и вие.Не съм сигурен колко е миродавно.Ето го и него.
Амортисьори Каяба - минавка
--------- Както е известно фабрично монтираните амортисьори в нашите коли са Каяба, та затова реших да сменям с такива. И не само на моята, ами и на колата на приятел (подържам доста коли). Взех ги от вносителя "Косер", че и с прилична отстъпка пазарувам там, дават и гаранция. За съжаление радоста бе кратка. След 32 000 км. започна гадничко и увеличаващо се тропане. Викам си "...как бе, това е Каяба" и като се почна тампони, втулки на стаб щанга, шарнири, накрайници, вътрешни, лудница! Накрая смених левия амортисьор със стария и чукането изчезна - той е бил, кучето! Отивам в Косер - ".. нищо му няма бе, глей". А той верно, не е изпуснал, не е омаслен ама тропа. Викат от нещо друго е и ми отказаха замяна! След още 3 000 км. почна и другия - пак отивам в Косер да гледат както е монтиран. Викат оправи си рейката???!! като тя е напълно рециклирана преди 25 дни (260 лв. в Техническия университет вкл. демонтаж-монтаж и 1 г. гаранция). На приятеля ми се разтропа единия на 28 000 км. другия протече на 30 000, за него предложиха замяна. Ебати Каябата, ебати прецакването! Почнах много да се интересувам и стигнах до познат, който работи в Нисан. Та японеца който идвал там им обяснявал че тези Каяба които се продават тук били от 3-то ниво (разбирай качество), щото в истинската Европа един амортисьор се продава за около 180 евра, а тук за 60! Така че не се доверявайте на марката, още по-малко на търговците, а само на опита. Затова и евала на тия форуми, че вместо да се прецакаш и да се поучиш може да се поучиш от чуждото прецакване.TERANO II 2.7 TD 95г, MURANO 3.5 06г, ML W164 320 cdi 2010г.
Коментар
-
От: Терано 2 амортисьори и биалетки
МИ, купи си ги от Milneroffroad, примерно, вместо от тук. Пък има и Билщайн, в крайна сметка.
И не разчитай и марсиански амове да вземеш, да изкарат много над 50000. При нашите пътища това е положението.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Georgi72 Преглед на мнениеКолега, рециклирай си биалетките ... стават като нови и издържат повече (от новите ) ! И е по- евтино разбира се!!!
Точно за биалетките(предните) се обзалагам че няма да изкарат повече от нови, оригинални. А че е по-евтино - то се знае.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Georgi72 Преглед на мнениеКолега, рециклирай си биалетките ... стават като нови и издържат повече (от новите ) ! И е по- евтино разбира се!!!
Издържах вчера, ще издържа и днес...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар