Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nissan Pathfinder 3.3i 98 - 00 година?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Nissan Pathfinder 3.3i 98 - 00 година?

Здравейте колеги, искам да си взема такъв джип, но нямам инфо за него никакво - болежки , проблеми, поддръжка и т.н. Моля някой по-запознат да ми подскаже дали си заслужава и дали няма да се наиграя с покупката. Все пак са около 10 - 12 000лв. не ми се дават преди да се консултирам по въпроса, мерси предварително. Забравих да спомена, че искам да е автомат с кожа и всички екстри за модела, харесал съм вече един екземпляр, но няма да го взема преди консултацията и необходимите знания по въпроса
    Успех на колегите !

От: Nissan Pathfinder 3.3i 98 - 00 година?

Други подробности не знам, но:
    - Без шаси е
    - Окачването (поне предното) изглежда доста по-паркетно от на стария Pathfinder/Terrano 1 - отпред е Макферсън.
    - Неприятности от двигателя не очаквай, или поне не се е чуло за такива. Не вярвам и с трансмисията да има грижи.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Колега мерси за отговора, гледах няколко джипа от този модел и се отказах, гледах и около още 20-тина различни джипа и също не уцелих ... взех си уникална фронтерка и съм много доволен

Коментар

Ако не е тайна можеш ли да споделиш колко ти излезе Фронтерата и коя година е, с какъв двигател е - бензин/дизел че съм пред подобна дилема Мерси предварително

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X