Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Купе за Нисан у60

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купе за Нисан у60

Търся Патрол У60 с бг регистрация здрав,да не гнил,и желателно да е с ляв волан(може и у61 с десен) къса база задължително.Имам идея за 1 сглобка,но щте пиша като я започна.
    От Нисана не ми трябват,двигателя,скоростите (носачите ,пружините и амовете от окачването същто)
    Идеята ми е ако на някои му трябват нещто от горе споменатите агрегати можем да купим 1 и да го разделим.

ПП.Дано да пускам темата в правилния раздел!
    "Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
    Кольо.

От: Купе за Нисан у60

Здрави Нисани бре,никои не се обажда
    "Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
    Кольо.

Коментар

Имам това което те интересува,ляв волан не регистриран със счупен мотор.Ако имаш все още интерес ще ти звъна?

Коментар

В какво състояние е наличното? Ако той вече не се интересува - пиши тук, може да има други заинтересовали се, едни снимки няма да навредят

Коментар

Дай подробности адаш. Аз имам интерес.
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от petar.6133 Преглед на мнение
            Имам това което те интересува,ляв волан не регистриран със счупен мотор.Ако имаш все още интерес ще ти звъна?
            Пусни 1 тел.номер или звани ,да се чуем.
            Кольо.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
              Дай подробности адаш. Аз имам интерес.
              Общо взето купето и шасито са в добро състояние да не кажа и много добро.Двигателя е на парчета вече няма преден мос,резервуар и салон.

Коментар

Колега само купе ли ти трябва или купе + шаси? В раздел 'продавам-части' имам тема за Patrol Y60 може да видиш двете купета .. (само купета останаха цяла рама няма).

Коментар

Имам рама и купе от дълъг Y60 десен волан без регистрация, ако някой се интересува. 0888 803 405

Коментар

Първоначално публикуван от IvanMarinov Преглед на мнение
                    Имам рама и купе от дълъг Y60 десен волан без регистрация, ако някой се интересува. 0888 803 405
                    Колега евентоално дали си запознат ,предния мост от дясна дирекция можели да се постави на купе с ляв воланл.И ако може трябвали да се преправя нещо.

Коментар

Колега евентоално дали си запознат ,предния мост от дясна дирекция можели да се постави на купе с ляв воланл.И ако може трябвали да се преправя нещо.

Ако си от СОфия ела да ти покажа кое как се прави
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                        Ако си от СОфия ела да ти покажа кое как се прави
                        Имам интерес къде трябва да доида?

Коментар

Имам интерес къде трябва да доида?
                          Драсни ми на скайпа, че още нямаш право на лични

peter.doynov

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X