Колеги, на някой случвало ли му се е да има противоречиви показания на обортомера?
Карам Терано 2, 2,7 ТДИ 2000г. и ония ден ходих до Разлог. По път към Благоевград да не описвам нашите приятели с фурашките се правеха на природна забележителност в храстите
, но загледах си обортомоера който непомръдваше, при скорост 90-100 беше залепнал на 2000 оборота, като освободих от скорост падна на пресекулки, за пръв път ми се случваше това, помислих да не би от топлото нещо да се е затоплил от парното и да дава грешка незнам, за пръв път ми се случва това и ми е странно и реших да споделя с вас, та да видим друг колега имал ли е такъв проблем. В последствие установих, че не е от топлото защото няма общо м/у топлината и обортомера. И логически си мисля че може да е поодкачил, клеасал или нещо друго самото жило или там каквато му е връзката. В момента пак си работи, но продалжава да насича( в смисъл,че прескача няколко деления да кажем 100-200 оборота ) и се движи на горе на долу.
Явно трябва да го отварям
Карам Терано 2, 2,7 ТДИ 2000г. и ония ден ходих до Разлог. По път към Благоевград да не описвам нашите приятели с фурашките се правеха на природна забележителност в храстите

Явно трябва да го отварям

Коментар