Колеги имам терано2 къса база с правоъгълният фар,искам да попитам пасват ли степенки от терано2 кръглият фар.Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Степенки за Терано 2
Свий
X
-
От: Степеки за терано2
Първоначално публикуван от bojkov76 Преглед на мнениеКолеги имам терано2 къса база с правоъгълният фар,искам да попитам пасват ли степенки от терано2 кръглият фар.Благодаря предварително.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
-
От: Степеки за терано2
Първоначално публикуван от terano Преглед на мнениеСпарки до колкото знам има разлика и в това, че на едните имат айрбак на пасажера, а на старите няма
Има комплектация със и без ABS, със и без автоматични хъбове, със и без EGR.
След 2002-ра, не знам дали всички, но със сигурност 3литровите са и с по-големи спирачки, съответно джанти 16 цола, вместо 15.
Има и разни други дреболии, но са наистина такива и не съм заглеждал в подробности.
Въпроса беше че степенките са взаимозаменяеми на всички. Не знам само дали всички имат еднакви заводски дупки по шасито.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
От: Степенки за Терано 2
Първоначално публикуван от bojkov76 Преглед на мнениеКолеги имам терано2 къса база с правоъгълният фар,искам да попитам пасват ли степенки от терано2 кръглият фар.Благодаря предварително.
Има едни степенки "Произведено и боядисано от Андро160 ". Стават на всички джипове и вършат истинска работа.
Приличат на праговете на Калаша.
Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Re: От: Степенки за Терано 2
Ако ще си говорим за степенки оригиналните са си степенки а тези на "Андро 160" приличат по ското на "рок слайдери"... истинската задача на степенките е да се стъпва на тях не да се ползват като "ски" с които да се пързаля джипа по какви ли не препядствия (не че моите самоделки не са подобни груби железа но си говорим за степенки)
Коментар
-
От: Re: От: Степенки за Терано 2
И аз се интересувах от степенки - втора употреба -но като кажат че искат от 200 до 400лв за едни нищо и никакви железа...
по-добре да се сложат "рок слайдери" .
Хем е по-здраво хем предполагам и не толкова скъпи.
Коментар
-
Здравейте,
Вчера разглеждах темата на Чавдар(V93) -" Patrol GR (Y60) - Привеждане в годност за офроуд експлоатация".
На едно място имаше снимки как неговите майстори правят едни много хубави степенки от тръба, та се замислих и аз да си поръчам едни такива, но още ми е рано.
Ако има някой по голям мераклия от мен, да пробва и да каже после колко му е струвало удоволствието.Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
Opel Campo 3,1 TD '99
Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"
Коментар
-
Да споделя:виждал съм как се откъртват "стъпенки" на митсубиши спорт,при качване на 110-120кг човек,със засилка вярно,но предната им част увисна.
Тръби тип "Андро 160" са перфектни,защото освен всичко друго са И стъпенки.Разликата в цените на лъскави украшения и функционални тръби,е категорична в полза на вторите.Пътят е целта.
Коментар
-
Първоначално публикуван от charger Преглед на мнениеДа споделя:виждал съм как се откъртват "стъпенки" на митсубиши спорт,при качване на 110-120кг човек,със засилка вярно,но предната им част увисна.
Тръби тип "Андро 160" са перфектни,защото освен всичко друго са И стъпенки.Разликата в цените на лъскави украшения и функционални тръби,е категорична в полза на вторите.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеВсъщност нищо не пречи хем да са лъскави, хем функционални.Да,факт
По скоро използвах прилагателното в негативен аспект,заради нефункционалните оффроуд аксесоари,но си абсолютно прав.Пътят е целта.
Коментар
-
Защо решихте, че степенките "Андро 160" са грозни? Явно не знаете с кого си имате работа. Там нещата са по желание на клиента. Има версия супер лъскаво и супер здраво до версия икономичен Офроуд.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Първоначално публикуван от charger Преглед на мнениеdrukman
Аз съм СЪС стъпенки Андро160
Аз все не намирам време да стигна до там и съм лееекинко завистлив.
Ама само малко..Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар