Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Степенки за Терано 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Степенки за Терано 2

Колеги имам терано2 къса база с правоъгълният фар,искам да попитам пасват ли степенки от терано2 кръглият фар.Благодаря предварително.

От: Степеки за терано2

Първоначално публикуван от bojkov76 Преглед на мнение
    Колеги имам терано2 къса база с правоъгълният фар,искам да попитам пасват ли степенки от терано2 кръглият фар.Благодаря предварително.
    Да, пасват. Разликите между двете са само в предната решетка, капак и броня. Дори калниците им са еднакви.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Спарки до колкото знам има разлика и в това, че на едните имат айрбак на пасажера, а на старите няма
      ДА СПРЕМ ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА !!!
      NISSAN Terrano II R20 2,7TDI SE+,2000

Коментар

Не е точно...моята е с аербек само на волана–къса база, Терано 2 27 ТДИ,1997 г.

Коментар

Първоначално публикуван от terano Преглед на мнение
          Спарки до колкото знам има разлика и в това, че на едните имат айрбак на пасажера, а на старите няма
          И на 3-те издания на терано 2 има и двете комплектации. Просто в първото са по редки. То на първото и второто интериора е на 100% еднакъв. Само на Maverick-а, и то някои екземпляри, волана е малко различен. а разликата между твойто и предишните е централната конзола и уредите, към по-добър дизайн, и към по-лошо качество на това, дето е под пластмасите. Външните разлики между 1-ва и втора версия са по предницата, а между втора и трета - и по предницата, и по задницата (стопове, мигачи). На всичко отгоре има по няколко разновидности на пластмасите между различните години и производства и комплектации и на трите серии, като най-очевадна е разликата в предната броня в третото издание - има 2 варианта, а може би три (не съм сигурен дали не е последващ тунинг третата). 2-ро издание има и със, и бес 3-ти стоп. трето май всичките са със. Стопа е еднакъв, обаче. Ас си сложих. При това е еднакъв за всичките, независимо от версията. Има и 2 версии на фаровете на третата версия.

Има комплектация със и без ABS, със и без автоматични хъбове, със и без EGR.

След 2002-ра, не знам дали всички, но със сигурност 3литровите са и с по-големи спирачки, съответно джанти 16 цола, вместо 15.

Има и разни други дреболии, но са наистина такива и не съм заглеждал в подробности.

Въпроса беше че степенките са взаимозаменяеми на всички. Не знам само дали всички имат еднакви заводски дупки по шасито.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

От: Степенки за Терано 2

Първоначално публикуван от bojkov76 Преглед на мнение
            Ако ще го караш в гората, не става нито едн от тия два модела.
            Има едни степенки "Произведено и боядисано от Андро160 ". Стават на всички джипове и вършат истинска работа.
            Приличат на праговете на Калаша.
            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Re: От: Степенки за Терано 2

Ако ще си говорим за степенки оригиналните са си степенки а тези на "Андро 160" приличат по ското на "рок слайдери"... истинската задача на степенките е да се стъпва на тях не да се ползват като "ски" с които да се пързаля джипа по какви ли не препядствия (не че моите самоделки не са подобни груби железа но си говорим за степенки)

Коментар

От: Re: От: Степенки за Терано 2

И аз се интересувах от степенки - втора употреба -но като кажат че искат от 200 до 400лв за едни нищо и никакви железа...
                по-добре да се сложат "рок слайдери" .
                Хем е по-здраво хем предполагам и не толкова скъпи.

Коментар

Здравейте,
                  Вчера разглеждах темата на Чавдар(V93) -" Patrol GR (Y60) - Привеждане в годност за офроуд експлоатация".
                  На едно място имаше снимки как неговите майстори правят едни много хубави степенки от тръба, та се замислих и аз да си поръчам едни такива, но още ми е рано.
                  Ако има някой по голям мераклия от мен, да пробва и да каже после колко му е струвало удоволствието.
                  Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
                  Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
                  Opel Campo 3,1 TD '99
                  Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

Да споделя:виждал съм как се откъртват "стъпенки" на митсубиши спорт,при качване на 110-120кг човек,със засилка вярно,но предната им част увисна.
                    Тръби тип "Андро 160" са перфектни,защото освен всичко друго са И стъпенки.Разликата в цените на лъскави украшения и функционални тръби,е категорична в полза на вторите.
                    Пътят е целта.

Коментар

Първоначално публикуван от charger Преглед на мнение
                      Да споделя:виждал съм как се откъртват "стъпенки" на митсубиши спорт,при качване на 110-120кг човек,със засилка вярно,но предната им част увисна.
                      Тръби тип "Андро 160" са перфектни,защото освен всичко друго са И стъпенки.Разликата в цените на лъскави украшения и функционални тръби,е категорична в полза на вторите.
                      Всъщност нищо не пречи хем да са лъскави, хем функционални.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                        Всъщност нищо не пречи хем да са лъскави, хем функционални.
                        Хахахаха Да,факт
                        По скоро използвах прилагателното в негативен аспект,заради нефункционалните оффроуд аксесоари,но си абсолютно прав.
                        Пътят е целта.

Коментар

Защо решихте, че степенките "Андро 160" са грозни? Явно не знаете с кого си имате работа. Там нещата са по желание на клиента. Има версия супер лъскаво и супер здраво до версия икономичен Офроуд.
                          Вальо. О888 557Ч7Ч
                          Silverado 1.3 i

Коментар

drukman
                            Аз съм СЪС стъпенки Андро160
                            Пътят е целта.

Коментар

Първоначално публикуван от charger Преглед на мнение
                              drukman
                              Аз съм СЪС стъпенки Андро160
                              Ммм да. Трябваше да се сетя.

Аз все не намирам време да стигна до там и съм лееекинко завистлив.
                              Ама само малко..
                              Вальо. О888 557Ч7Ч
                              Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X