Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Качих се и аз на Автобус

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Качих се и аз на Автобус

Макар за мен това да не е новина(няколко пъти лъзгах автобуса по завоите на спускането към Пловдив...) да ти честитя и аз в тази тема.
    И да кажа,ч е много ми хареса, и се замислям и аз за такъв семеен автомобил. Ама пусти финанси... Или автобус, или нова тераса...
    Кога ще го докараш да му заваря една арматура за да удължим малко скоростния лост?
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Кога ще го докараш да му заваря една арматура за да удължим малко скоростния лост?
      Това пък закакво? Скоростния лост, поне на мойто, си е съвсем на място. Искате да заприлича на УАЗ-ка ли?
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

КАто го карах все се навеждах за да стигна до лоста.
        Общо мнение( мое и на Румен) е, че лоста е къс.
        Спонтанно се зароди идеята да го резна през средата, и да му заваря една къдрава арматура(че тя е стомана 45) за удължаване. И разбира се-без боядисване, ръждата е "натюр"...

Коментар

КАто го карах все се навеждах за да стигна до лоста.
          Общо мнение( мое и на Румен) е, че лоста е къс.
          Спонтанно се зароди идеята да го резна през средата, и да му заваря една къдрава арматура(че тя е стомана 45) за удължаване. И разбира се-без боядисване, ръждата е "натюр"...
          Къси са ви ръцете.

При мен със седалка докрай назад, облегалка с 2 зъба назад, ръката ми виси постоянно на лоста без въобще да се отлепвам от седалката.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ще завариш ама сестричката не дава рече ,че щял да стане грозен.Така и бил удобен да го кара
            Абе свиква се не е болка за умиране.По- трудното е като се кача от автобуса на камиона и обратното , ама и с това вече свикнах.
            Да се похваля сложих му нови гумета BF Goodrich AT 235/75/15
            Снимки утре щото не знам къде е подредено фотото
            RAV 4
            F650GS

Коментар

...че тя е стомана 45...
              Сигурен ли си в това? Щото съм опитвал къдраво на струга. Хич не ми прилича на стомана 45. Маже се като говно.

Коментар

Ааааааа, аз вече се возих на автобуса! Много е хубав, и много хубаво вози.
                Дедо попееееее, да ти е честита джипката и със здраве да си я караш адашче, много да те слуша и много безаварийни километри да и навъртиш.
                И нали се майтапим че е автобус ще те поздравя с едно клипче!

Р.П.(RFF) 0898677590
                Пътна помощ
                ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                  Сигурен ли си в това? Щото съм опитвал къдраво на струга. Хич не ми прилича на стомана 45. Маже се като говно.
                  Така съм чувал от един много добър струрар, стар майстор, и знае много за стоманите.
                  Така или иначе стоманата е доста твърда, и едно парче 50 мм с диаметър 16мм ще върши работа.
                  Аре ве Румба, дай да го резна със шлайфа, после ще почистя пръските от заваряването, обещавам

Коментар

Съмнявам се ,че свещите на автобуса не работят както трябва.Искам да попитам кой с какви свещи кара.Аз съм на бензин и газ . Ще ми е интересно да споделите личен опит
                    Благодаря предварително
                    RAV 4
                    F650GS

Коментар

Здравей Колега,

На леката кола съм със свещи BERU - препоръчаха ми ги специално за газ/бензин (три електродни).
                      Лично мой съвет е да вземеш да си прегледаш всичко по запалваянето - кабели, дистрибуторна капачка, палец.
                      Много често причината не е само в свещите, но все пак е едно добро начало да започнеш от тях.

Успех.
                      Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
                      Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
                      Opel Campo 3,1 TD '99
                      Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

На капризна кола,не е Нисан сменям на всеки 150 000 километра NGK IRIDIUM IX
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Днес след малко каране по заснежените пътища на платото малко се ядосах.Тези автоматични хъбове при даване дори и на 20см назаде изключват.Това нормално състояние ли е ,защото при следващо включване на снега се включват с удар , което ме притеснява.
                          Започнах да се замислям за едни ръчни.Ще се радвам да чуя коментари и препоръки.
                          RAV 4
                          F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                            Днес след малко каране по заснежените пътища на платото малко се ядосах.Тези автоматични хъбове при даване дори и на 20см назаде изключват.Това нормално състояние ли е ,защото при следващо включване на снега се включват с удар , което ме притеснява.
                            Започнах да се замислям за едни ръчни.Ще се радвам да чуя коментари и препоръки.
                            Хич недей да мислиш, ами направо си вземи едни ръчни, додето не си потрошил нещо друго. Засега съм доволен от китайските - може да питаш Явор вромоса дали няма налични.

Коментар

Появи се следния проблем при мен.Гледам под джипката започна да се образува едно черно петно.След поглеждане на канал се видя , че тече километражното жило , което излиза от раздатката.Последва разглобяване и се видя ,че механизма вътре сякаш има някаква семеринга която е станала на кокал.
                              Та въпроса ми е - сблъсквал си е друг с такъв проблем и как го е отстранил ?
                              RAV 4
                              F650GS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X