Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПРУЖИНИ НА ТЕРАНО 2 КЪСА БАЗА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ПРУЖИНИ НА ТЕРАНО 2 КЪСА БАЗА

Здравейте
    Как мислите за варянта пружина в пружина понеже неможах да направя рекламация на изроботените пружини и мисля да сложа по малка пружина в тази която имам за да не я събира толкова много?Виждал съм такова нещо но се допитвам и до форума може да има нещо което да незнам.
    Благодаря предварително
    NISSAN Terrano II 2.4 i 12v
    Колкото ви е по проходим джипа толкова повече ще ходите пеша за трактор

От: ПРУЖИНИ НА ТЕРАНО 2 КЪСА БАЗА

Ами според мен ще стане много твърдо задното окачване.Варянт е пружини от терано дълга база хем ще се вирне хем ще има прилична возия

Коментар

По-малката пружина няма да ти е много по-евтина, от нормална такава. А и няма начин с две пружини да уцелиш точно съпротивлението и товароносимостта на оригиналната пружина. По-добре ги прежали тези пари и си вземи 2 нормални пружини и сменяй. Нали знаеш - евтиното доста често излиза по-скъпо.
      Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Другата седмица ще поръчвам ресори от www.milneroffroad.com

Продават и пружини за терано, ей тука можеш да ги видиш: http://www.milneroffroad.com/categor...?cID=11320&p=1 - вторите отдолу нагоре. Пише "20% усилени", но друго не мога да кажа. Цената е 47 лири за чифт, което си е евтинко според мен. За съжаление никой до сега не е поръчвал, та да знаем що за стока са.

За другото - пружина в пружина - според мен е крайно неудачно решение и само ще си загубиш времето в опити. Знам цялото развитие на сагата със завода в Крън, за което съжалявам, но това, дето мислиш в момента, е само загуба на време. По-скоро търси втора ръка подходящи по размер пружини от някаква по-тежка джипка - примерно на терано 1 (което е все едно дълга двойка), стават уморени пружини от G-класа, мисля G250, или нещо от сорта, май предни. Ако не си видял темата, късо терано с все шофьор и дребно количество буклуци вътре, тежи 1000кг отпред и 800 отзад, грубо. Поне е някаква база, от която да се тръгне ако решиш да търсиш от нещо друго.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X