Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Харесах едно Терано 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Харесах едно Терано 1

Оглеждам се за евтин джип дълга база, за да тегля едно ремарке зимата по сняг.

Вниманието ми се спря на едно Терано от първите, но никога не съм се качвал в такъв автомобил, ще съм благодарен за малко лични впечатления.

Това което гледам е 90г. с автоматични хъбове мисля.
    Biagini Passo Powered By VW Syncro

От: Харесах едно Терано 1

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC09622.jpg
Прегледи:1
Размер:95.4 КБ
ID:5207873

Този дисплей, термометър ли е? Нещо допълнително е слаган според мен?

Коментар

Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнение
      [ATTACH=CONFIG]245062[/ATTACH]

Този дисплей, термометър ли е? Нещо допълнително е слаган според мен?
      Да, допълнително е слаган, ама как да знаем какво е, след като не сме го слагали ние.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Страда от сериозно гниене на шасито, особено в задната си част ( около задните гуми ). Все пак с кой мотор е въпросното Терано ?
        Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
        Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Бензинов мотор, но незнам нищо повече, далеч е и затова искам повече инфо, за да преценя дали да отивам да го вземам.

Коментар

Бензинов мотор, но незнам нищо повече, далеч е и затова искам повече инфо, за да преценя дали да отивам да го вземам.
            Ми те са два - 2.4 и 3.0, като всеки има поне по 2 модификации - моно и пълен инжекцион 2 или 3 клапана на цилиндър (за 2.4), електронно или с дистрибутор запалване (за 3.0 V6).

Предполагам е безсмислено е да ти обаяснявам че 3 литровия е по-добрия избор. Иначе всичките им модификации нямат сериозни дефекти и слабости. Надеждни са. Ходовата част - също. Газифицират се безпроблемно.

Просто гледай каквото на всяка кола. От тия години сигурно е поръждясал. Ако има пластмаси по врати и калници - отдолу може да е много ръждясал, а да не си личи.

Всичките са с автоматични хъбове или с твърдо зацепени капачки. Всичките са с LSD диференциал отзад.

За другото - питай конкретно.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Най-разпространените бензинови мотори са 2.4 Twinspark ( с по 2 свещи а цилиндър ) и 3.0 V6. И двата мотора са изключително непретенциозни, но все пак без оглед няма как да стане Добре го огледайте за сериозни поражинея от ръжди.

Коментар

Какави възможности има раздатката? Предполагам стандартно: 2H, 4H, 4L (предполагам има бавни), а има ли блокаж на среден диф.?

Коментар

Какави възможности има раздатката? Предполагам стандартно: 2H, 4H, 4L (предполагам има бавни), а има ли блокаж на среден диф.?
                  Среден диф няма. Парт тайм е раздатката. Иначе, да - 2H, 4H, N, 4L. Като на 4х4 двата моста са твърдо вързани. Раздатката е с верига, и се ползва и на куп други нисани, включая някои патроли, до колкото знам. Ако е в добро състояние няма да имаш грижи с нея.

Коментар

Не на последно място- какви пари му търсят

Оглеждам се за евтин джип дълга база, за да тегля едно ремарке зимата по сняг.

Вниманието ми се спря на едно Терано от първите, но никога не съм се качвал в такъв автомобил, ще съм благодарен за малко лични впечатления.

Това което гледам е 90г. с автоматични хъбове мисля.
                    Cherokee XJ 4l, Cherokee KJ 3.7l , Toyota Avensis- продава се 2500лв.

Коментар

Три хилки, вече имам и снимки но не съм на моето си ПъЦъ, ще ги пусна малко по-късно.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC09601.jpg
Размер:123.6 КБ
ID:5208879Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC09568.jpg
Размер:197.0 КБ
ID:5208878Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC09594.jpg
Размер:154.6 КБ
ID:5208877Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC09600.jpg
Размер:143.2 КБ
ID:5208876Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC09592.jpg
Размер:144.8 КБ
ID:5208875Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC09593.jpg
Размер:132.2 КБ
ID:5208874Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC09567.jpg
Размер:191.8 КБ
ID:5208873Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC09595.jpg
Размер:144.7 КБ
ID:5208872

Един приятел ми го е наснимал, колкото можал. Гледам има стикер на форума. Ама отдолу е бая изгнил.

Коментар

На тази снимка се вижда как са правени някакви опити за подсилване на шасито и колко е зле останалата част от него.
                          П.П. И е карано с различни гуми...
                          Прикачени файлове

Коментар

Сериозно е ръждясал. Ако искаш да го направиш като хората, ще има сериозни заигравки. Другия вариант е да го караш така, докато се разпадне, и после да продаваш на части.
                            Аз лично не бих го взел.

Коментар

Същия го пробвах преди 15дни.Много,ама много е изгнил отдолу.Рамата на места е като вестник,мъчели са се да пооправят нещо със заварки.И гнилото не е само по рамата.Аз му направих 1-2 кръгчета,но само по асвалт.(той в гората ще се разпадне)Мотора е добре.Като се завива наляво с вкючено4*4,нещо чатка здраво.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X