Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гресиране на каретата?PATROL

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гресиране на каретата?PATROL

Клеги,опитах се да си гресирам каретата на карданите ,но не влиза такаламита до грегьорката.въпроса ми е дали има удължители или по тесен накрайник?вие как гресирате?
    мерси предварително

От: Гресиране на каретата?PATROL

По принцип има различни накрайници за такаламити. Ако не става с този който имаш ве пак има по 4 болчета на каре. Развиваш изкривяваш карето и го гресираш.

Коментар

и с развиване го правих и пак не става,а от къде мага да си купя накрайници?

Коментар

При нас ги има в по големите железарии. Мисля, че и в Бриколаж бях виждал накрайници. При нас има една верига баш майстора там също ги има. Убеден съм, че в някой по голям магазин за крепежи и инсрументи също ще намериш.

Коментар

Колега не се занимавай с глупости.Отиди някъде където гресират с машина карданите на камионите.Там ще ти го направят като дори вкарвайки по-голямо налягане ще избутат с новата грес старата....и на всичкото отгоре цената е смешна....около 0.80лв. или можеби цял 1.00лв. на каре!!!
          Не те бърка да даваш веднъж годишно по 3-4-лв. и работата да става като хората и без да се цапаш и т.н.!!!
          Аз поне така правя!!!
          Поздрави!
          NISSAN FOREVER
          -----------------------------------------------------------------------------
          Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

мерси много колеги ако не намеря накрайник наистина ще отидя до сервиз

Коментар

И на мен ми предстои същата манипулация преди да дойде зимата и май най добре е в сервиз!
              driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Аз си купих китайски такаламит,в комплекта има и гъвкав накрайник,точно за такива кофти места.Аз го ползвам с пневматична глава,има и ръчна,ма съм мързелив.
                Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
                  Колега не се занимавай с глупости.Отиди някъде където гресират с машина карданите на камионите.Там ще ти го направят като дори вкарвайки по-голямо налягане ще избутат с новата грес старата ...
                  На сервизи не трябва да се доверява много. Защото може и да гресират каретата, а може и само да ги изцапат отвън с грес, както ми бяха направили на мен едни софийски юнаци.
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                    Аз си купих китайски такаламит,в комплекта има и гъвкав накрайник,точно за такива кофти места.Аз го ползвам с пневматична глава,има и ръчна,ма съм мързелив.
                    И на моя има една "крива" гресьорка. Крива в смисъл, че накрайника неще да влезе в каквото и положение да въртиш карето. Свалям кардана и набивам изпилен до последно накрайник, че на място няма как. Другия вариант е да се търси по дълга гресьорка, или по тънък накрайник, ама ме съмнява, че стеничката е тънка. Някой ако има идеи да обажда.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                      ... Другия вариант е да се търси по дълга гресьорка ...
                      По-тънък накрайник не можах да намеря, така че остана вариантът с по-дълга гресьорка.
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

от казармите едно време ми беше изпаднал един накрайник ,приличаше на тръбичка точно за такива места и не мога да го намеря.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                          На сервизи не трябва да се доверява много. Защото може и да гресират каретата, а може и само да ги изцапат отвън с грес, както ми бяха направили на мен едни софийски юнаци.
                          А да не говорим, че греста им не става за нищо.
                          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X