Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за скоростна кутия на Нисан Навара 2006

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за скоростна кутия на Нисан Навара 2006

Наскоро купих Нисан Навара 2006 двигател тип Д22. Имам няколко въпроса, ако може някой да помогне ще съм благодарен. Първо, как може да се разбере двигателя японски ли е или френски? При включване на 4H (също така и при 4L) зелената лампичка на таблото веднага ли трябва да светне и кога се включва - може ли да се превключва в движение или трябва да се спре колата и тогава да се включи? И последно, N за какво се използва (2H, 4H, N и 4L)? трябва ли въобще да се включва N или само се преминава през нея?

От: Въпрос за скоростна кутия на Нисан Навара 2006

За другото не знам, но:
    1. D22 не е типа на двигателя, а на возилото изобщо. Например има R20 (мойто), R50, D21, D22 и прочие. Все някакви нисански джипки.
    2. N е неутрал. Все едно не си на скорост. Аз например го ползвам зимата като паркирам джипката. Раздатката на "N", скоростите на задна, джипката си работи и стои на място, а отзад ми светят светлините за заден ход та да ми е светло щото да си отключа гаража.
    3. При включване лампичката светва едва тогава, когато раздатката е включила. Съответно може да светка и гасне със закъснение.
    4. Ако раздатката е като на Терано и си с автоматични хъбове, при включване в движение се чува похръкване от хъбовете отпред. Не е желателно, но ако се наложи - от няколко пъти нищо няма да му стане. Това с прав волан и натиснат съединител. На 4L задължително се включва като си спрял.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

От: Въпрос за скоростна кутия на Нисан Навара 2006

Д22 е 133кс и е до 2004 мисля.... и повечето са Японски поне моята и други които съм виждал по ВИН.
      а 2006г. са вече Д40 те са с френски двигатели и се правят в Испаня
      Ако греша моля някой да ме поправи.

п.с. Наварата ти като на снимката от моя аватар ли е?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X