Здравейте искам да питам да ли някой е забелязъл подобен "нагар". Отворих дистрибуторната капачка на маверика да видя какво е състоянието вътре в нея и в ръцете ми падна няколко парченца като нагар (бели ронливи). Дано да го оприличих правилно, но на всеки палец имаше такова образуване. Това да ли е нормално за тази вид дистрибуторна капачка (хитачи). За първи път карам "японец/маверик" и просто се чудя да ли това трябва да е там или да го махна
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дистрибуторна капачка - налепи 2.4 бензин
Свий
X
-
От: Дистрибуторна капачка - налепи 2.4 бензин
Здравей колега,
Това което си забелязал е съвсем нормално за всички дистрибуторни капачки на бензиновите двигатели - не трябва да те притеснява.
Ако забележиш някаква осезаема промяна в работата на двигателя ги смени - капачката и палеца.
Хубаво е да погледнеш кабелите и свещите.
Ако имаш повечко парички сменяй накуп - свещи, кабели, дистрибутор, палец.
Успех.Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
Opel Campo 3,1 TD '99
Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"
-
Здравете колеги, днеска колата ме остави на пътя. Прескача искра между накрайника и двигателя. Аз смених с кабелите с едни стари, но неизползвани на които само им сложих накрайник.Е това ми е грешката май. И така днес излязах да търся едно лекарство за рибите и на бул "България" изгаснах. В понеделник нови кабели, дистрибутор и свещи. Ще пиша до къде съм стигнал
Коментар
-
Първоначално публикуван от a_andreew Преглед на мнениеЗдравейте проблема действително е в кабелите. Сменени са и свещите и колата работи доста добре.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар